Szerintetek normális az, hogy a strandon csak az anyukák
pancsiznak a gyerekkel?
Figyelt kérdés
A hétvégén strandon voltunk, és szinte szúrósán néztek már ránk, amiért apa "fürdött" a 8 hónapos kisfiúnkkal. Apukákat még csak néha sem lehetett látni a medence körül. Nálatok ez hogy szokás? Szerintem az a természetes, ha mindkét szülő egyaránt foglalkozik a strandon is a gyerekkel, ez nem csak az anyukák "feladata".
irigylem a férjedet nálunk se jönne el apa a strandra....de én se szeretem - folyton fertőzést kapok a viztől.-
2010. aug. 2. 17:34
2/11 anonim válasza:
szia!
Tökéletesen igazad van! Én ugyebár lány vagyok, de apám vitt 3-4 éves koromba strandra. Gyerekmedence, meg még úszógumit is kaptam. Nagyon odavoltam, meg vissza-arra is emlékszem...:DD
2010. aug. 2. 17:36
3/11 anonim válasza:
Nálunk anya utálja a vizet meg fél tőle úgyh velem mindig apa strandolt
2010. aug. 2. 17:39
4/11 anonim válasza:
Nálunk is az a természetes, hogy apa is jön velünk pancsolni. És ahol mi voltunk legutóbb strandon, ott nagyon sok apukát is láttam a medencénél.
Egyébként meg este is apa fürdeti a kisfiát, úgyhogy nálunk nincs víz apa nélkül! :)
2010. aug. 2. 17:43
5/11 anonim válasza:
Mi az elso babat varjuk. Ha kinn vagyunk a beachen, szinte nem is latunk anyukat gyerekkel vizbe menni vagy homokvarat epiteni.
...ebbol kifolyolag total kiakadok a magyaroktol mindig.
A ferjem mar elore orul, hogy a mi babank ha minden jol megy jovo ilyenkor mar homokot fog enni, vihetjuk reggel a strandra es jatszhat vele az o maga pici modjan...
Total egyet ertek veled. A babaval valo foglalkozas nem a macho eletstilus kerdese, hanem csupan szeretete es torodese.
2010. aug. 2. 17:45
6/11 anonim válasza:
Azért ne általánosítsunk, én sokat járok vízpartra és sok gyerekével pancsoló apukát láttam. Van sok olyan apuka akinek az a kikapcsolódás ha a strandon beül a pihenőszékbe, sütteti a hasát, sörözik vagy a haverokkal focizgat és nem az ha a gyerekkel pancsol, ezt inkább átengedi anyukának. Nem arról van szó hogy az ilyen apák kevésbé szeretnék a gyereküket csak egyszerűen nekik ez így a természetes. Az én apám sem tudott velem igazán mit kezdeni amíg kicsi voltam, mindig anyám foglalkozott velem. De később amikor nagyobb lettem, vitt mindenfelé, kirándulni, biciklizni, mindenfélét játszani, focizni, meccset nézni stb., az volt inkább az ő asztala.
2010. aug. 2. 17:59
7/11 anonim válasza:
Szia!
Hát nálunk az egyetlen közös program amit a páromra rá lehet tukmálni az a strandolás a gyerekkel. Én is szeretem úgyhogy mi együtt hárman, így a legjobb szerintem :)
2010. aug. 2. 19:30
8/11 anonim válasza:
ma voltunk strandon. Itt Nálunk (zugló) fele fele arányban voltak anyukák és apukák is.
2010. aug. 2. 19:45
9/11 anonim válasza:
Nálunk apa fürdik a nagyobbal, aki most 28 hós.Én a parton vagyok a picivel, aki most 7 hós. Ha a kicsi is fürdik, én fürdetem. De inkább a parton vagyok vele, míg apa a nagoybbal lubickol. Ő a kicsivel még nem tud mit kezdeni:)
2010. aug. 2. 22:40
10/11 anonim válasza:
Nálunk apa fürdött a lányunkkal, én szeretem a vizet (Balcsin voltunk), de kiütéses leszek tőle, így apa ment. De ez neki nem okozott gondot, szereti az ilyen kötelességeket, akkor is pancsolt volna velünk, ha én is bemegyek a vízbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!