Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még sincs kiárusítás a Brendon...

Még sincs kiárusítás a Brendonban?

Figyelt kérdés
Sokan itt azt írták, hogy be fog zárni az összes üzlete Magyarországon és, hogy augusztusban rengeteg minden féláron lesz!? Hát ez nem így van! Akkor most?
2010. aug. 2. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:

sok-sok akció van, van benne 50%-os is. nézdd meg, én is most néztem!

www.brendon.hu

2010. aug. 2. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen már megnéztem, de ilyenek egyébként is szoktak lenni. Oda járok vásárolni. (oda is)
2010. aug. 2. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem anno az kamu volt. Valaki feldobta a témát, lehetett rajta jót vitatkozni, aztán valaki azt is kitalálta, hogy mivel augusztusban bezár, mindent kisöpörnek majd, és óriási kiárusítások lesznek...

De nem bánnám, ha tényleg lennének nagy akciók, mert lenne egy-két nagyobb beruházásunk, és jól jönne egy készlet kisöprés... :)

2010. aug. 2. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azt senki nem írta, hogy kiárusítás lenne, csak, hogy jó lenne, ha lennének akciók, ha már úgyis kivonulnak. Én legalábbis csak ilyeneket olvastam. És mi lett belőle... :) Jó példa lenne szociálpszichológia órán! :) És szerintem a kivonulás is kamu.
2010. aug. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!