Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a Römer ülések...

Mi a különbség a Römer ülések között?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy van Römer Lord, R. King, R. King Plus, Quickfix stb. A Brendonban kérdeztem az eladó hölgyet, szerinte a színük más:) Nyilván van más különbség is, ha több tízezer Ft-os az árkülönbség! Valaki tudja esetleg?
2010. aug. 2. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha az eladó nem tudja a különbséget, akkor ott én már nem is vásárolnék!

Alapvetően sokat dob az áron, ha egy termék Isofixes. Ez azt jelenti hogy a gyermekülés magához az autó vázához van rögzítve, nem pedig az ülés van a biztonsági övvel az autóba rögzítve. Egy isofixes ülés a hagyományos üléshez képest legalább 10.000-rel drágább.

2010. aug. 2. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is akartam ott venni, maguk sem tudják, mit árulnak és baromi drága is! Csak gondoltam, biztos tudnak segíteni, és megnézem élőben is, melyik milyen, esetleg beleteszem a gyerekemet. Nem csak az isofix lehet, mert láttam több modellnél is, hogy van isofixes és anélküli verziója is... De azért köszönöm!
2010. aug. 2. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
A különbségek: a huzat anyaga,mennyire szellőzik,dönthetőség,mennyire új gyártmány,bekötési egyszerűség. Általában a kifutó színű üléseket szokták leárazni. Én Brendonban dolgozom,igaz,most gyeden vagyok,de nekünk úgy kellett tudni minden termék ismertetőit,hogyha éjszaka felébresztettek volna,akkor is vágnunk kellett.
2010. aug. 2. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszönöm az érdemi felvilágosítást! Lehet, hogy új volt még az eladó, fiatal kis csajszi volt, azért nem tudta... vagy nem tudom! De gondoltam, hogy valami komolyabb különbség is van, mint pusztán a színük.

2010. aug. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!