Féléves baba kb. egy hete a napi 1-2-ről 6-7 kakis pelusra váltottunk. Szerintetek ez mitől van?
Nálunk konkrétan az történt, hogy a napi 1 kaki helyett lett napi 3-4-5. Aztán egyszer csak elmúlt, ismét napi 1 kaki volt, aztán azt vettem észre rá nem sokkal (2-3 hét volt kb.), hogy szét van nyílva az ínye, látszik a két alsó fogának a hegye.
Most meg az történt a felső fogaknál, hogy 11 kakis pelus volt egy nap alatt. Gondolhatod, hogy betojtam, rohantam vele a dokihoz. Kapott rá egy-két szert, attól visszaállt a napi 3-4 kaki, majd egy hét múlva azt láttam, hogy ott van a két felső foga. Szóval ez teljesen normális.
Ja, és ráadásul hígabb, vizesebb lett a széklete, és gyakorlatilag állandóan ahogy pukizott, sógorostól jött neki.
Ja, még azt akartam írni, hogy egyébként nem lett étvágytalan, sem kedvetlen Atikám. Ugyanúgy evett, játszott, az éjszakát is végigaludta, hőemelkedése sem volt egyszer sem. Most a felsők kicsit jobban megviselik, és többet nyűgi, de az alsókat már tényleg csak akkor vettem észre, amikor kibújtak, áttörték az ínyét, és csak a kaki mennyiségen-állagon lehetett látni, hogy fogzik.
Szóval nem jár feltétlenül azokkal a tünetekkel, amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!