Ha adhatnátok “kulfoldi” nevet a babátoknak, melyik tetszene legjobban? Esetleg hangzás vagy jelentés miatt?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok, hisz -szerintem- annyi sok szuper fiú nev van :)2020. júl. 6. 18:28
21/30 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat es a szavazást is, tok jo olvasni, kinek mi tetszik. :)
2020. júl. 7. 08:39
22/30 anonim válasza:
Mondjuk ezek nagy része pont nemzetközi név, ami nálunk is megvan. Nekem a Benedict, Benjamin és a Frederick tetszik, de ezek szinte teljesen ugyanolyanok magyarul is, Benedek, benjámin, Frederik (tudom, hogy ez "magyarul" Frigyes, de ha jól tudom, adható Frederikként is). Van pár, amit enm lehet lefordítani és tetszik, de nyilván nálunk nem adnám, pl. Colin.
23/30 anonim válasza:
Utolsó válaszólónak írnám, én úgy tudom Kolint(vagy Kolen)lehet adni például:)
De nyilván értem mire gondolsz, nem belédkötni szeretnék cyak gondoltam leírom:)
24/30 anonim válasza:
23: Lehetséges, nem néztem utána, de ilyen formában semmiképpen sem adnám.
25/30 anonim válasza:
Szerintem ezekből a Frederick-et adnám. De egyébként szép neveket írtál. Amúgy mégegy, nem néztem a korábbi kommenteket, hogy írta-e valaki, a Caleb az ilyen "Kéjlöb" kábé kiejtésben; úgy is, meg Kálebként is szépen hangzik amúgy. De szóval szerintem a felsoroltak közül a Frederick-et adnám leginkább. :)
27/30 anonim válasza:
Mi külföldön élünk Frederika a kislányom neve, de tetszik a Frederick is.
28/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Vicces , a ferjem pont a Frederick névért van oda (nem magyar a ferjem) nekem meg pont az nem tetszik 🙈 Frederika az aranyos de fiúnak nem jon be
2020. júl. 9. 06:20
29/30 anonim válasza:
Jeremy, Ryan nagyon tetszik, de Dzseremi meg Rájen biztosan nem lesz a gyerekem (ha most még nem engedélyezettek, pár év múlva simán el tudom képzelni, nézd csak a Dzsenifert, Dzsásztint, Brájent stb-t).
30/30 anonim válasza:
Max, Keegan, Chris, Charles, Mick, Alexander, Kilian
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!