Ha adhatnátok “kulfoldi” nevet a babátoknak, melyik tetszene legjobban? Esetleg hangzás vagy jelentés miatt?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok, hisz -szerintem- annyi sok szuper fiú nev van :)2020. júl. 6. 18:28
11/30 anonim válasza:
Mint a 8-as válaszoló. A Solomon annyira tetszett egy időben, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy a magyar megfelelőjét adjam a fiamnak. Hálisten borzalmas volt a vezeték névvel együtt így letettem róla.
12/30 anonim válasza:
A listádban nincs benne, de nekem a Zachary név és a Zack becenév tetszik nagyon, de magyarul szörnyű. A Zakariás vagy a Zekeri is😅 a listádból pedig a Caleb tetszik 🙂
13/30 anonim válasza:
Szia! Èn külföldön èlek, a pàrom is külföldi. Kèt fiùnk van, a nagy Elliot (Elli a beceneve), a kicsi Samuel (Samu).
14/30 anonim válasza:
#10: sikeres lehet egy gazember vagy egy csaló is a maga területén. Politikust már nem is említem :-D Egyébként én is ismerek egy Maximilian-t, akit Max-ként becéznek. Egy nagyon helyes fiúcska, de zárkózott, magának való gyerek, aki alig beszél.
15/30 anonim válasza:
Én alapvetően jól elvagyok a magyar nevekkel, külföldit nem adnék, mert azok csak a "maguk nyelvén" tetszenek. Ami így tetszik egyébként az Éliot (Élio-nak hallottam kiejtve), Caleb, Jordán (igaz, ez magyar, de valahogy hiába tartom szépnek Magyarországon számomra furcsa)
17/30 anonim válasza:
A Caleb meg a Samuel tetszik legjobban a te listádból.
Ezeken kívül nekem a Jacob, Avan, Cohen, Silas nagyon tetszik.
Ha pedig nemzetközibb nevekről beszélünk akkor pl még a Maxim, Oliver is. Nekem az Oliver sokkal szebben hangzik külföldi kiejtéssel, mint Olivérként:)
18/30 anonim válasza:
Ezek közül egyedül a Samuel tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!