Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megváltoztatnád gyermeked nevét?

Megváltoztatnád gyermeked nevét?

Figyelt kérdés
Most,hogy már megszületett,illik rá az a név amit adtatok?Vagy jó lenne az a másik,amit elvetettetek annak iején?Esetleg egy egészen másik név illene hozzá?
2010. aug. 2. 11:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Kifiamat Erik Tibornak hivjak.Eriknek szolitjuk a Tibor nalunk is "hagyomany".

Nagyon illik ra a neve,tobben is mondjak,hogy jol valasztottunk.

Ez volt az egyetlen fiunev amibe megegyeztunk illetve nekem ez volt gyerekkorom ota a kedvenc fiu nevem de hajlottam masra is nem ragaszkodtam foggal-korommel ehez de mikor mar nem volt otletunk akkor felve felvetettem es a ferjem egybol beleegyezett igy valora valt az "almom".

Tervezzuk a tesot igy bajba leszunk ha megint fiunk lesz.

13 honapos kisfiu anyukaja

2010. aug. 2. 18:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Totálisan illik Rá a neve,de nem mindig a nevén szólítjuk,hanem becézzük.
2010. aug. 4. 10:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem!Pedig a nagy már 18 éves,de olyan "Áron"-os.A kicsi igazi eleven kölyök,de nagyon nagyon kedves,mosolygós,mindenkit levesz a lábáról(2 éves,Milánnak hívják,aminek a jelentése kedves).
2010. aug. 4. 10:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja,a nagy fiam nagyon szereti a nevét,pláne,hogy se az oviba,se az általános,és közép iskolában nem volt egy Áron sem...majd meglátjuk az egyetemen lesz-e.
2010. aug. 4. 10:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Az én babám a Lara Fannit kapta. A Fanni névnek története van, az interneten ezen az álnéven ismerkedtem meg párommal, és elhatároztuk, hogy ha fiúnk lesz, akkor az ő álnevét is felhasználjuk majd:D A másik nevét azért kapta, mert két nevet akartam neki adni. A Lara néven mindenki meglepődött a családban, mert egy másik név volt a befutó addig, de röviddel a születése előtt a Larára váltottunk. Mindenki imádja a családban, sőt, úgy néz ki, szinte csak nekem lesz Fanni, de nem tudnám máshogy szólítani. Fannusom:D Egy hete született, így nem tudom, de szerintem illik rá a Fanni:D
2010. aug. 4. 10:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Kisfiam Zoltán Nándor. Zoltán az apukája, Nándor pedig édesapám.
2010. aug. 4. 12:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem

Zalán és Bulcsú a kisfiaim neve

2010. aug. 4. 13:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Bence a kisfiam és ő olyan Bencés tényleg! Szóval NEM! :))))))))))))))))
2010. aug. 4. 13:06
 19/20 anonim válasza:
A kis fiam neve Ervin,apuka adta a nevet mert en csak kis lany nevekedt tudtam es nem valtoztatnam meg a nevet mert illik ra es mert apa adta :)
2010. aug. 4. 13:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem változtatnám meg. Kislányunk Veronika, mi nem szoktuk becézni, nekünk így tetszik a név. Persze másképp szoktuk becézni, csak a nevét nem változtatgatjuk. Mi nagyon odafigyeltünk a név választásnál arra, hogy majd ha felnő akkor is tudja használni a nevét, és esetelg hogy fogják csúfolni a neve miatt. ( Manapság már olyan nevek vannak, babáknak, kisgyerekeknek jól áll, de sokan nem gondolnak abba bele, hogy mi lesz, ha a gyerek felnő...)
2010. aug. 4. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!