Miért fontos a levegőzés?
Ha ott az erdő, akkor oda menjetek. Nem kell hozzá babakocsi se. A reggeli hűvösben magadra kötöd és lehet egy jót levegőzni az erdőben. Napi séta le is tudva. Mire igazán meleg lesz addigra otthon is vagytok.
De arra azért gondolj hogy minél nagyobb lesz annál inkább ki kell vele mozdulni és akkor már nem csak a kertben.
Mi egy nagy városban lakunk fő úton, de már lassan 2 éves. Nem tehetem meg hogy csak az udvarra viszem ki.
Ne érts félre én sem vagyok egy sétáló bajnok, mikor pici volt és még nyugodtabb helyen laktunk akkor sokszor én csak a teraszra mentem ki vele, ő aludt, én olvastam.
De tényleg kell a levegő nekik, legalább pár naponta menj ki vele.
Szerintem a kánikula más helyzet, de amúgy nem is csak a levegő hanem a természet is fontos. A szemet is pihenteti a végtelenbe fókuszálás és a természet.
Most érdemes vagy reggel vagy este kivinni, valamelyik jó kell legyen, az én gyerekem pl 10 körül alszik, mi fél 8kor szoktunk kimenni.
fél 9kor kel, akkor már meleg van, és 8 körül fekszik, fürdés és fél órás szopi után... arról nem is beszélve hogy nálunk még nem volt szúnyogírtás és annyian vannak mint a rohadás... nálatok nincsenek?
egyébként mégis hogyan kössem magamra a tűző napon 32 fokban a babát? ha csak a kezemben van összeizzadunk...
úgy vártam a nyarat, örültem, hogy tavaszi babám van, de nem is tudunk kint semmit csinálni :( délután 3ig nincs is árnyék a kertben...
akik babakocsiban sétáltatják a babát, nem süti a nap, nincs benne nagyon meleg, stb? mit csináltok hogy ne érje a nap? a kupola nem sokat takar
Nehéz ezekre mit mondani, mert mások a körülményeink, ritmusunk. Az én lányom tavaly januári. Mi minden nap óràkat kint vagyunk, voltunk tavaly a nyáron is.
De itt azért van árnyék a kertben, vannak jó sétautak és későn fektetek. És nem alszik 13 óràt éjjel. Bár én ébresztem reggel amúgy is.
Kérdés hogy csak az autót felé lehet kimenni tőletek? Nincs falu központ, sétálóutca? Ha leugrasz a kisboltba, patikába, gyerekorvoshoz, az is az autóút felé van?
Párod nem tud néha autóval elvinni Titeket az erdőbe? Te nem vezetsz?
Amúgy most akkora meleg és UV van, hogy kvázi 9-től már rossz, 11-től tűrhetetlen kb 5-6-ig, szóval értem, és ha pár napot nem sétáltok, semmi baj, de hosszú tàvon csak ki kellene ezt fundálni.
A babakocsiban amúgy jól lehet védeni a naptól, hordozva nyilván úgy ha az árnyékos oldalon mész.
Van UV szűrős kalap, ruha, naptej.
Szúnyog: én fújok szúnyogriasztót a gyerekre, nem lelkesen, de most tényleg nagyon sok van, amúgy meg nem a világ vége ha pöttyösek kicsit, illetve a mi babakocsinkhoz pl van szúnyogháló, az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!