Éjszakára Pampers vagy Libero? Vagy valami teljesen más kellene? Tapasztalatokat várok. Bőv. Lent.
Kisfiam 10 kg. Méretének és testalkatának megfelelően a Pampers 4-es pelusát használjuk nappal. Éjszakára viszont nem tudom, milyet adjak rá, mert már több napja minden hajnalban át kell pelusoznom, mert szegénykém csupa pisi. 2-3 óra körül már teljesen megtelik a pampers, és a derékrészénél folyik ki belőle. Minden éjjel tiszta pelus, száraz ruci.
Mit ajánlotok? Adjak rá 5-ös méretűt, az több nedvességet bírna el, vagy próbáljunk ki valami teljesen mást? Előre is köszi a válaszokat!
Nekünk a Pampers vált be a Sleep&Play,a Liberóból kipisilt.
Múlt héten kipróbáltam a Huggiest és az is nagyon jó
Én is a liberot ajánlom neked,bár mi éjjel nappal pampers active babyt használjuk,igaz a 3as méretet még(pedig már 11hónapos lesz a babám:))
De az ismeröseim között akiknek ilyen gondjuk volt,mint nektek azok a liberot használták estére,és az bevált nekik,abból nem folyik ki a pisi!
Remélem beválik nektek is,mert láttam irtad,h ma estére focis liberot adsz rá,pl. ezt is sokan dicsérik,egy barátnöm a kislányának ilyet használ éjjel nappal,és soha nem volt balesetük,az ö kislánya már 12kg.
ha van kedved majd ird meg,h bevált-e éjszaka a focis libero!:)
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!