Milyen járókát érdemes venni? Fa vagy hálós?
Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 13:48
1/8 anonim válasza:
Nekem hálós van,nagyon jó szerintem.
2/8 anonim válasza:
Szia! Nekünk fa van.A lányom imád benne lenni. Mi a fára esküszünk. :):)( a húgomnak hálós van, a lányomat nem tudjuk beletenni, viszont a keresztfiam elvan benne)A fa járókában állt fel előszőr a nagylányom, és most már a pici (7hónapos)is próbálkozik. :)
3/8 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is hálós van,nagyon szereti a lányom.
Most tanul járni,jól meg tud benne kapaszkdoni ahol csak akar,nem üti meg a kis fejét.
4/8 anonim válasza:
Sziasztok!Elküldenétek nekem egy linket,hogy hogy is néz ez ki,mert eddig engem mindenki lehurrogott,hogy nem érdemes ilyeneket venni..köszi.
5/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes ilyet venned!
Nekem a lányom egy éves,és ebbe kapaszkodva tanul lépegetni,tanulgatja a felállást,leülést.
Amikor pont nem érek rá,mert készítem az ebédjét:-) akkor szépen eljátszik benne,nem kell utána rohangálnom,és ha álmos,el is alszik benne:-)
küldök egy linket,hirtelen ezt találtam,de van benne fa és hálós járóka is!
6/8 anonim válasza:
Nekem a hálós nagyon bevált.A nagy fiamnak is az volt,és a picinek is azt vettünk.Nem üti be a fejét,nekidőlhet,nem nyomja meg,és ott vannak a kapaszkodók,ha segítségre van szüksége.És az sem mellékes,h lapra lehet csukni,ha úgy adódik magaddal tudod vinni(mi elég sokat jövünk-megyünk rokonokhoz,szülőkhöz)
7/8 anonim válasza:
Én kértem a linket..és nem helyettesíthető utazó ággyal?
8/8 anonim válasza:
Szia!
De,szerintem helyettesíthető utazóággyal is!
Mi is gondolkoztunk rajta,mert járunk védikre,csak az autónkba nem fér be,mert kicsi a csomagtartó része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!