Hogyan tudnak mas gyerekek 8-9ig aludni?
Nem ertem az en kislanyom 1 eves es alszik egesz ejjel de bazi koran kel fel6-6korul de van h mar 5kor. Ha fel7ig alszik akkor az mar nagyon jonak szamit...
Hogy a jo egbe lehet h masok gyereke alszik fel8-8-fel9ig is akar es nem kamiznak multkor ottaludtunk baratainknal es basszus 8kor fektettek a gyereket es haromnegyed8kor ebredt fel. Hogy lehet erre raszoktatnk egy gyereket?? Nem birom elfogadni h nekunk meg hajnalban kell kelni minden nap...
Szerintem pedig változó, nálam is volt, hogy lefektettem 5kor délután, illetve magától kidőlt én meg beraktam az ágyba, és másnap 9kor kelt(télen)
Mostanában meg 8-9 felé alszik és 6kor kel, de ez is párhavonta változik.
Amit tudsz tenni, hogy sötétet csinálsz és hűvöst, hogy reggel is az legyen, ne érezzék a napsütést.
A másik, amit tudsz tenni, hogy lefárasztod napközben szellemileg és fizikailag is.. Telihassal feküdjön le, inni ne igyon, csak kicsit, lehet reggeli pisilésre ébred fel.
Sehogy:D
Lányom este 9 fele fekszik inkább negyed 10 fele, ennek ellenére legkésőbb 7 órakor felkel, bár most épp olyan korszakát éli ,hogy 6 órakor felébred.Délután nem alszik.
Unokatesója 2-3 órát alszik délután,legkésőbb 7-8 fele fektetik és reggel addig alszik amíg lehet ha oviba megy akkor 7-8 fele keltik hétvégén meg 9 simán húzza a lóbőrt.3 éves mind a két gyerek.
Az èn kislànyom is 8 ig alszik ha hagyom mèg tovàbb is , de ô egyszerûen nem tehetô le este 10-10.30 elött. Koràbban is keltettem reggel koràbban is fektettem ebèd utàn de az este 10 szinte fix bàrhogy variàltam neki. 2,5 èves mult. Mit nem adnèk nèha egy este 8 as alvàsèrt:) Ezt csak azèrt îrom, hogy làsd mindenki màssal kinlódik ès màsèrt irigyli a màsikat:)
De mèg vàltozhat nàlatok csak 1 èves.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!