Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adhatok először lecsót...

Mikor adhatok először lecsót a babámnak?

Figyelt kérdés
Végül hagyma, paradicsom, paprika és rizs lenne benne, ezt turmixolnám össze.
2010. aug. 1. 20:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
Minek kellene összeturmixolni? Ha már elmúlt 6 hós,akkor így is megtudja enni. Előtte azért nem tanácsolnám.
2010. aug. 1. 20:54
 2/20 A kérdező kommentje:
Most múlt 6 hós, még csak most bújt ki a foga, szerintem még sokán fog darabosat enni.
2010. aug. 1. 20:58
 3/20 anonim ***** válasza:

Én ezen a hétem adtam, enyém 16,5 hónapos,

Összeturmixoltam a paprika héja miatt, amúgy mindent rendesen eszik régóta.

Volt benn virsli is.

2010. aug. 1. 20:58
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
Ha már megtudja fogni az ételt,akkor már 6 hósan kell neki darabosat adni,akkor is ha nincsenek fogai. Az ínye elég erős hozzá. Persze nem almát,vagy kemény dolgot. Nemrégen olvastam,hogy ez a módszer a helyes. Később nehezen tudod majd a darabos ételre rászoktatni.
2010. aug. 1. 21:03
 5/20 anonim ***** válasza:

1 évesen adtam neki a mi lecsónkból csak főztem bele rizst. Tél volt, nem volt paprika paradicsom szezon ezért nem készítettem addig. Egyébként a paradicsomos krumifőzeléket imádta! Egy burgonyát megfőztem egy paradicsomnak lehúztam a héjját kimagoztam és turmixoltam a krumplival vagy főtt tökkel cukkinival imádta.

Ha lecsót készítesz neki a paradicsom héját húzd le magozd ki mert fájhat tőle a hasa!

2010. aug. 1. 21:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

második az enyém, aho írtam 16,5 hós.mindent eszuk darabosat is, de 6-7 hós korban nem kell ezt még erőlteni,nem értem ezeket a mai hüyeségeket. Ez olyan kb mint 1 éves babát biliztetni.

Nyugodtam turmixold neki össze:-))))

2010. aug. 1. 21:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai még lecsót adni ilyen picibabának?..hisz még nemrégen kezdhetted a hozzátáplálást...Én 1 éves kora után próbálkoztam lecsóval.
2010. aug. 1. 21:09
 8/20 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Ha nem turmixolod össze, akkor egész nap mellette ülhetsz, amíg megeszi és még akkor se fogja elnyammogni. Én ilyen idős korában leturmixoltam az ételeket, de minden nap adtam pici kenyérhéjat és egyebeket, amit rághatott a babám. Most 1 éves és jól rág, szóval nem kell ezt erőltetni. Egyébként a bilis példa jó! Gratulálok az utolsó válaszolónak!:)
2010. aug. 1. 21:14
 9/20 anonim ***** válasza:
21:05-ös válaszolóra céloztam, utolsó voltam.
2010. aug. 1. 21:15
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

akik nem turmixolnak 6 hós babának, azoknak szaval vesret másfél éves korában:-))))

21:05-ös voltam

2010. aug. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!