Milyen fiú nevet adnátok ehhez a vezetéknévhez?
Még csak a baba projektnél járunk, de már az elején szeretnénk eldönteni a neveket. A lánynevet nagyon hamar eldöntöttük a párommal, viszont a fiúnév terén teljesen tanácstalanok vagyunk, már listát is írtunk próbáltunk dűlőre jutni de valahogy mindig zsákutcába futottunk. Én a különlegesebb neveket szeretem viszont párom inkább a hagyományosabbakat és az ilyen úgymond tucat nevek tetszenek neki így úgy gondoltam, hogy esetleg "idegen" emberek tudnának a véleményükkel segíteni, hogy olvasás alapján hátha mind a kettőnknek megtetszik a megfelelő fiúnév. (Tudom rengetek ilyen kérdés van, már rengeteget elolvastunk de semmi nem jó :D)
A vezetéknév Belme.
Nagyon köszönöm előre is mindenkinek a segítséget!
Miért pontoztok le sok embert? Ezek vélemények, ha jól értelmezem, tehát az összes válas szubjektív. Lehet, hogy a Kovács Marcsának a Ferenc, a Horváth Julikának a Nándor, a harmadik személynek meg egy teljesen már név teszik meg/ugrik be. Baj? Szerintem nem.
Gondolom, ez a válasz is le lesz pontozva, ez érthető, hiszen beleálltam a lepontozókba, de komolyan nem értem...
Lehet, hogy én tévedek, és ez egy kifejezetten objektív kérdés, akkor viszont kérlek javítsatok ki a fejlődésem érdekében. :)
Köszönöm
Belme Miklós
Belme Nándor
Belme Csanád
Belme Flórián
Belme Dénes
Belme Andor
Belme Lázár
Belme Zalán
Belme István
Belme András
Belme Tamás
Ne legyen eszperente (csak e magánhangzós) és ne kezdődjön Be-vel. Kizárnám a Levente, Zente, Lehel, Endre, Elek, ill. Bence, Benedek, Bende, Bendegúz stb. neveket.
Jó lehet:
Domokos
Árpád
Szilárd
Attila
Botond
Csongor
Zsombor
Csaba
és még nagyon sok más név is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!