5es fel hos babanak mivel lehet suriteni az oszibarack puret? Babapiskotat nem szeretnek neki adni es mas cukrozott kekszet sem.
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 11:46
1/10 anonim válasza:
Hígítás nélkül tápszer,Sinlac,banán,krumpli.
2/10 A kérdező kommentje:
Higitas nelkul a tapszer, vagyis a por?
2010. aug. 1. 11:50
3/10 anonim válasza:
Krumplival, vagy tejpép porral szoktam.
4/10 anonim válasza:
Én Rossmannban vagy Dm-ben kapható gabonapéppel szoktam sűríteni. Most épp kölespép van itthon.
5/10 anonim válasza:
Szia! próbáld meg főtt rizzsel, gabonapehellyel vagy banánnal.
6/10 anonim válasza:
Igen a sima tápszer por.Az enyém anno nem ette a zöldségeket,így tápszert vagy Sinlacot tettem bele,mert a sima gyümölcs után 1 óra múlva már éhes volt.
7/10 anonim válasza:
Sinlac, krumpli, vagy HHIPP natúúr rizspehely, kölespehely.
8/10 anonim válasza:
főtt rizs vagy rizspehely, kölesgolyók, tápszerpor, sinlac, főtt krumpli, tönkölybúzaliszt, rizsliszt, de utóbbi kettőnél akkor párolni kell
9/10 anonim válasza:
Én Nestlé rizs- és szentjánoskenyérpehellyel sűrítettem.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat!
2010. aug. 1. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!