7 hónapos babával jártatok már baba-mama klubba?
Figyelt kérdés
Szeretném ha több inger érné a babámat. Sokat vagyunk kettesben. Észrevettem,hogy furán hangzik de un engem. Ha társaságba vagyunk tök jól elvan. Nem pici még hozzá,hogy ilyen klubba menjünk? Napirendünket picit üti a délelőtti alvás miatt,de talán kibírná nyűgösködés nélkül. Ti jártatok ilyen helyekre? Ha igen mennyi idős korától?#Baba klub
2020. jún. 16. 17:50
2/6 anonim válasza:
Szerintem kicsi hozzá. 1 éves kortól van értelme, a legtöbb helyen az is fontos, hogy tudjon járni, szóval a foglalkozás típusától is függ, pl. a ringató jó lehet kisebb babának is, 7 hónapost nem vinnék, mert fel se fogja.
3/6 anonim válasza:
5,5 hónaposan kezdtünk vele Ringatóra járni. De igazából bárhova járhattunk volna, imádta volna. Akkor már kúszott, nem sokkal később mászott. Imádta. De mindent imádott, ahol nyüzsgés volt és új felfedezni valók. Aztán sajnos jött a járvány és elmaradtak a foglalkozások, de már alig várjuk, hogy mehessünk megint. Csak 2 hónapig tudtunk járni
4/6 anonim válasza:
2 hónaposan már vittem. Nem csak neki társaság hanem nekem is
5/6 anonim válasza:
Babaklub nálunk csak nagyobbaknak van.
De baba mama tornára és Ringatóra jártunk 3-4 hós korától.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 16. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!