8 hós kisfiam nem akar kúszni, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nem ül, nem áll, nem mászik csak fordul.2010. júl. 31. 15:06
2/8 anonim válasza:
Bőven elmúlt 9 is mire mászott :)
3/8 anonim válasza:
A kisfiam 11 hosan kezdett kuszni, 2 nap mulva maszott, 13 hosan egyedul jart. Minden baba maskeppen fejlodik, en is aggodtam, de ma mar tudom, hogy nincs semmi baj.
5/8 anonim válasza:
az én babám is 9. hónap után kezdett el mozogni, addig csak fordult. Szép sorban jött a kúszás - mászás - felállás. most 1 éves és vezetve gyönyörűen megy már. Nyugi, majd belendül!
6/8 anonim válasza:
De jó volt olvasni a megnyugtató válaszokat!!! (a bunkó kivételével). Az én kisfiamnál is éppen ez a helyzet. Nekem azt mondta gy.orvos, h. ha 2 héten belül nem kezdi el, vigyem el gyógytornára. Egy másik doki meg azt tanácsolta, várjak még, nem lóverseny, majd elkezdi. Most olvasva a válaszokat, kezdek megnyugodni én is...:)
7/8 anonim válasza:
Szia!
A fiam 10,5 hónapos most.Nyolc hónaposan kezdett forogva közlekedni.Kilenc hónaposan kúszni.Azóta is csak kúszik.Még nem ült fel, de stabilan ül, nem dől fel, ülésből lefekszik.Nem állt négykézlábra,így nem is mászik, nem állt fel, nem ült fel.Most kerestem gyógytornászt neki.A Te fiad még nincs lemaradva,lehet egy hét múlva már fog kúszni-mászni, vagy lehet nem is fog kúszni.
8/8 anonim válasza:
Tényleg, még azt akartam mondani (még délelőtt írtam, hogy ne aggódj), szóval a tesóm fia másfél évesen kezdett kúszni és mászni. 6 hónaposan felült, aztán 8 hónaposan felállt. Egyszerűen nem tetszett neki aa mászás. Most 2,5 és szuper fejlett, egyszerűen kimaradt neki a korai kúszás-mászás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!