Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használható a mosható pelenka...

Használható a mosható pelenka újszülöttnél? (All-in-one, nem tetra) Náluk is lehet, vagy csak később?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy az elején a gyakori használat miatt érdemes eldobhatót venni, és pár hónapos korában áttérni a moshatóra, amikor ritkábban kell cserélni.
2010. júl. 31. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Pár hónaposan sem cserélem ritkábban, bár 4 hós korától kaki valóban ritkábban van. Újszülöttkorban nálunk annyi kaki volt, ahányszor evett a babám.

Biztos könnyebb mosni a csak pisiset szerintem. De használni lehet újszülöttnél is.

2010. júl. 31. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Végül is, "kakifogónak" van benne egy vetex-szerű betét, amit egy az egyben ki lehet dobni, úgyhogy az sem vészes, de összesen 20 darabom van a pelusból - azt hiszem az elején váltogatva használom majd, mert azért egy nap legalább kell a száradáshoz:)
2010. júl. 31. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerintem is próbálkozz és kitapasztalod, hogy melyik jobb, kényelmesebb. Talán éjjelre adj rá másfajtát, majd látod, ahogy nektek beválik. :)

2010. júl. 31. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk az első 3 hónapban 7-9 pelus fogyott per nap, így minden nap mishattam volna hogy másnapra legyen száraz! Ahogy leveszed kubus kell mosni a kakit mert nem jön ki a kaki folt, és napi 5 kaki volt!

Utánna beállt napi 6-7 pelusra, 1,5 éves

6 kor pelusozás

8 kaki

10 körül mielőtt megyünk a játszótérre

13 alvásnàl

16mikor felkel

17-18 kaki

20 fürdés után

2010. júl. 31. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet használni, de vegyetek eldobhatósat is. arra az esetre, ha nem lenne energiád mosni, teregetni, legyen kéznél valami. az enyém 6 hónaposan még mindig kakil minden evés után, igaz csak egy kicsit de akkor is! és a pisiben se hagyom ázni.

én is szerettem volna moshatós pelust, de a férjem annyira tiltakozott, hogy végül lemondtam róla. a köv. gyereknél nem fogok belemenni, mert most már látom, hogy megoldható lett volna, és töredékébe kerülne, mint így, eldobhatóssal.

2010. júl. 31. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!