Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálta ezt a fiam?...

Miért csinálta ezt a fiam? 8hetes és eddig szépen beállt a szopizási idö, de ma du. ébredt elöbb mint szokott de csak 80at evett majd 30at és nem akar többet de nem is alszik mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én nem mérem - minek? - de nekem akkor csinálta ezt a babóm, amikor ment a hasa. Aztán kifosta magát, és utána evett rendesen.

De lehet a front miatt is...

Ha sír, akkor front, vagy növés miatt.

Ha nem sír, csak ébren van, akkor meg foglalkozz vele, vidd ki a levegőre, majd megéhezik. ;)

2008. nov. 24. 17:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ehetnek mindig egyformán! Nekünk is van kajásabb és kevésbé kajsabb napunk, néha ki is hagyunk egy teljes étkezést. Néha csak úgy, néha az időjárás miatt vagy mert nem tudtunk vécézni stb.

Ne aggódj, nem jelent semmi rosszat. Én babám is rengetegszer csinált ilyet.

3 hós korában meguntam hogy ilyeneken stresszelek, azóta nem is mérem, csak a súlyát esténként.

2008. nov. 24. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!