Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet egy szülő ilyen?

Hogy lehet egy szülő ilyen?

Figyelt kérdés

Nekem is van kisfiam és senki felett nem szeretnék pálcát törni. De amit ma láttam az megdöbbentett. Szó szerint rossz volt nézni, amit az anyuka a gyerekékel művelt.

10 hónapos lehetett a baba, ahogy kivettem a szavaiból. Ott nevetgélt a barátnőjével az anya a játszótéren,és dicsekedett, hogy az ő fia annyira izgága, hogy már jár, nem mászott de őt ez nem izgatja. Így is a délelőtti időkben javarészt a kompban van mert különben nem tud tőle mit csinálni. Az hagyján, hogy a gyerekre rá rá pillanatot, oda se ment hozzá játszani, de az a szegény kisfiú esett kelt a fűben földön, tiszta kosz volt már mindene. Amikor meg felegyenesedett látszott, hogy a járása olyan bizonytalan a lábai úgy álltak mintha a kompban ülne fura látvány volt. És veszélyes is, mert bármikor megüthette volna komolyabban magát. Arról nem is beszélve hogy a gyereke minimum 1 órát ült a kakiban, mert az anyuka beszelgetett, holott tudta hogy a gyerek kakilt, kb 10-15x jól fenékre is esett. Illetve a többi gyerek akik ott jatszottak mondták hangosan hogy a pici büdös.

Az anyjával pont előttünk sétáltak az autóig, de az a nő úgy rángatta fél oldalasan azt a kisbabát akinek csuklott maga alá a lába,uramisten nagyon sajnáltam néha így is megbotlott mert gyors tempóban ment az anyja.

Lehet hogy én csak 1,5 órát láttam de hogy lehet egy szülő ilyen?

2020. jún. 8. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Sok résznél én is felhúzta a szemöldököm, de az miért baj, hogy szabadon engedte? Egy kisgyereknek az a dolga, hogy felfedezzen, essen-keljen, összekoszolja magát.
2020. jún. 8. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából ezzel amit írtál koszos, esik kel #1es nincs is bajom ha olyan a környezet, pl itthon a kertben a füvön de a gyerek simán akkorát eshetett volna a betonon h betörik a feje. Mert nagyon ingatag volt és ő nem is figyelt rá mindig csak rá rá pillanatott. Illetve a nagyobb gyerekek jó párszor fel is lökték ahogy játszottak, de szerencsére nem lett gond. Számomra ez felelőtlenség.
2020. jún. 8. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
18%
Hát az én gyerekem se mászott vagy kúszott és engem se érdekelt. A doki se tartotta lényegesnek. Az esés kelés része a mozgasfejlodesnek, semmi baj vele. Koszos is lesz kb mindegyik, akit engednek önfeledten játszani. A kakis részre nem igazan tudom mit vársz, mit kellett volna tennie. Játszótéren csaj nem kellene xaros pelenkát cserélni egy óra alatt pedig semmi baja nem lesz a gyereknek. Rángatni momdjuk nem kellene
2020. jún. 8. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a rész szerintem nagyon helyes, hogy ne ő játszon a gyerekkel. Ismerkedjen, barátkozzon.

A babakomp, bár én nem vennék és ismerem a szakemberek véleményét, mivel kapható, nincs betiltva, mint káros dolog, az anya kompetenciája eldönteni, használja, vagy sem.

A többit ugye te láttad a te tükrödön keresztül nézzük. Ja, gáz.

2020. jún. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!