Szülők! Ti örülnének, vagy inkább kiakadnatok ezen?
Figyelt kérdés
Ha a nagyszülők a tudtotokon kívül nyitnanak a babátoknak egy számlát, amire apránként tennének be egy bizonyos összeget, majd ezt megkapna később, ha nagyobb lesz?
Nálunk a fiunknak anyukám nyitott, bár megbeszélte velünk előtte. Most a kislányunknak már mi fogjuk nyitni. Őszintén szólva nem értem, hogy ezen miért is kellene kiakadni? Szegény nagyszülők már tényleg nem tudnak jót csinálni?
2020. jún. 8. 15:18
13/24 anonim válasza:
Itt szinte mindenki azt irta, hogy a nagyszulok utaltak...stb
De ti tudtatok rola.
A kerdezo azt kerdezte tudtokon kivul...
2020. jún. 8. 15:19
14/24 anonim válasza:
Szerintem remek ötlet és hasznos. Nagyon nagy segítség lesz majd, ha nem a nulláról kell elindulnia az életbe ha felnő.
2020. jún. 8. 15:21
15/24 anonim válasza:
Kedves 13-as! Miért baj, ha tudtukon kívül nyit neki számlát, mi rosszat csinál vele? Persze, ha nem tudnak róla, lenyúlni sem tudják...
2020. jún. 8. 15:30
16/24 anonim válasza:
Örülnék neki, ha tudnék róla, ha nem. Sajnos a családunkra nem jellemző ez a fajta nagylelkűség.
2020. jún. 8. 15:44
17/24 anonim válasza:
Nem mondtam hogy baj.
Bar szamomra eleg fura, hogy a sajat szulod, nem oszt meg veled ilyen fontos dolgokat.
Az hogy o maganak mennyit sporol nincs kozunk hozza, de ez egy baromi kedves gesztus, foleg hogy a sajat gyermekemrol lenne szo. Nem hiszem hogy titkolni kene...
De egy szoval se irtam, hogy baj.
Ha egyszer megtudnam veletlenul, meglepodnek rajta, hogy anyam apam elhalgatott elolem ilyesmit.
Ennyi
2020. jún. 8. 16:08
18/24 anonim válasza:
Ja, meg annyi.
Ha a gyerek nevere kotik, semmikeppen sem tudjak lenyulni.
De a kerdezo semmi lenyulasrol nem beszelt, nem tudom miert irsz ilyet!!!
2020. jún. 8. 16:09
19/24 anonim válasza:
Hogyne tudnák, csak nehezebb, de megoldható.
Mindenesetre szerintem akinek ez nem tetszik, az nem épeszű vagy tényleg hátsó szándéka van. Sajnos sok ilyen jellemtelen ember van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!