Ma megyünk ki először a babámmal sétálni. Szerintetek mibe öltöztessem?
nálunk most sincs meleg és fúj a szél, olyan 20 fok van kb.
amit én adnék rá: hosszú ujjú body, ujjatlan rugi, pulcsi vagy vékonyabb kabátka, vékonyabb sapi, esetleg kiscipő, tutyi. plédet vigyél, ha esetleg mégis fázna. ha melege van, leveszed a kabátkát és kész. a kocsiba tegyél alá egy kis plédet vagy törölközőt félbehajtva, puhább és melegebb a hátának. és textilpelust a feje alá bukás esetére!
de ez attól is függ, mennyire zárt a kocsitok, mert a miénkbe egyáltalán nem fúj be a szél és fekete ráadásul, szívja a meleget nagyon!
kellemes sétát kívánok!
Szia! Én a két hetes babámat mikor még nagy melegek voltak este 6körül vittem ki sétálni és csak egy rövid ujjú bodyt adtam rá zoknit és sapit meg vékony pléddel betakartam.
6hetes baba anyukája
Amiben bent van plusz egy jó nagy, vastag takaróval betakarod (vagy vastag hálózsák, amit elöl ki tudsz gombolni, ha sok). Sapit adj rá mindnképp. Gondolom, nem órákra mentek még első alkalommal. :) Szerintem felesleges öltöztetgetni kisnadrágba, pulcsiba, cipő meg aztán főleg nem kell rá, stb, hisz még olyan pici. Ilynekor nem a divat számít, hanem a baba kényelme. Felesleges neki még 2 plusz öltöztetgetés.
Jó sétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!