Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma megyünk ki először a...

Ma megyünk ki először a babámmal sétálni. Szerintetek mibe öltöztessem?

Figyelt kérdés
köszi
2010. júl. 31. 11:02
 1/7 A kérdező kommentje:
este mennénk amikor nincs nagy meleg
2010. júl. 31. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
akkor ezek szerint pici még.én hosszú ujjú bodyt,hosszú nacit adnék rá,ha nem lábfejes a nadrág,akkor zoknit is.egy vékony sapit és vinnék egy takarót is,amivel betakarom.
2010. júl. 31. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

nálunk most sincs meleg és fúj a szél, olyan 20 fok van kb.

amit én adnék rá: hosszú ujjú body, ujjatlan rugi, pulcsi vagy vékonyabb kabátka, vékonyabb sapi, esetleg kiscipő, tutyi. plédet vigyél, ha esetleg mégis fázna. ha melege van, leveszed a kabátkát és kész. a kocsiba tegyél alá egy kis plédet vagy törölközőt félbehajtva, puhább és melegebb a hátának. és textilpelust a feje alá bukás esetére!

de ez attól is függ, mennyire zárt a kocsitok, mert a miénkbe egyáltalán nem fúj be a szél és fekete ráadásul, szívja a meleget nagyon!

kellemes sétát kívánok!

2010. júl. 31. 11:11
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 31. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én a két hetes babámat mikor még nagy melegek voltak este 6körül vittem ki sétálni és csak egy rövid ujjú bodyt adtam rá zoknit és sapit meg vékony pléddel betakartam.

6hetes baba anyukája

2010. júl. 31. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Amiben bent van plusz egy jó nagy, vastag takaróval betakarod (vagy vastag hálózsák, amit elöl ki tudsz gombolni, ha sok). Sapit adj rá mindnképp. Gondolom, nem órákra mentek még első alkalommal. :) Szerintem felesleges öltöztetgetni kisnadrágba, pulcsiba, cipő meg aztán főleg nem kell rá, stb, hisz még olyan pici. Ilynekor nem a divat számít, hanem a baba kényelme. Felesleges neki még 2 plusz öltöztetgetés.

Jó sétát.

2010. júl. 31. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk fúj a szél nagyon. Inkább el sem indulnék! Ha mégis, tuti kiskabát, sapi és takaró lenne azon kívül, amit bent ráadok. (Kislányom van, nagyon fagyos a kisszentem)
2010. júl. 31. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!