3 hetesen nem fogadja el a cumit, próbálkozzak még vele?
Figyelt kérdés
Első gyermekem elejétől fogva kapott cumit, rengeteget segített több mindenben. Most 3 hetes kislányom viszont kiköpte többször is, csak a cici kell neki.
Próbálkozzak vagy engedjem el a cumi témát? Van esély hogy később kelleni fog neki?
2020. jún. 6. 20:31
11/14 anonim válasza:
En raprobaltam 6 hetesen is, 2 hetig elfogadta, kozben lecsokkent a tejem, mert nem erte eleg inger a mellem, sikerult visszaszaporitani, onnantol ritkabban adtam, egyszercsak el kezdte kipiszkalni a szajabol, es igy nemhogy javitott, rontott az altatason, nem tudja visszatenni azota sem. Mar 7 honapos, tobbszor probaltam, egyetlen egyszer sikerult csak elaltatni vele. A nagyobbik gyerekem 3 hetesen nem fogadta el, 1,5 evesen kezdte erdekelni egy kis baratnoje miatt, de akkor sem tudta szivni, csak ragcsalta. Sok elonye es hatranya is van, en orulnek, ha legalabb az autoban elfogadna, de nem.
12/14 A kérdező kommentje:
Az ujj szopitol engem is a hideg ráz...
2020. jún. 7. 08:35
13/14 anonim válasza:
Hát viszont ha azt megtalálja, el nem veszed tőle 😀
14/14 anonim válasza:
Az első gyerekem imádta a cumit a másik meg nem, egyénfüggő, erre nem lehet rászoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!