Új itatóspoharat ( amit nem lehet kifőzni, mert ilyen mintás díszes stb. ) 2 évesnek kell még fertőtleníteni valahogy vagy elég ha csak elmosogatom mielőtt odaadnám neki?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 23:21
1/3 anonim válasza:
2 évesnek szerintem már nem kell fertőtleníteni, de kifőzni miért ne lehetne attól, hogy mintás?
2/3 anonim válasza:
Szerintem a mintásat nyugodtan ki lehet főzni, de 2 évesnek tök felesleges. Ilyen alapon az egész játszóteret is kifőzhetnéd:)
Amióta a babám mászni kezdett, és az egész lakásban mindent a szájába vett (hiába van tisztaság és takarítok minden nap, azért nem steril laborban lakunk), azóta nem sterilizálok semmit, csak alaposan elmosom jó meleg vízben mosogatószerrel, az új cuccokat is. Szerintem Te se bonyolítsd túl a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!