Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos babának jó a...

14 hónapos babának jó a házikoszt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hoyg amit mi eszünk, mert az ugye nem minden nap főzelék. alevest peig nagyon szereti, de az nem annyira laktató.
2010. júl. 30. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Én már egy évesen mindent adtam neki a család kajájábol csak nem füszereztem halálra az övét:)persze csilisbabot nem evett hi-hi-hi

Bár az én babóm elég válogatos és nem mindig eszi meg amit a család

2010. júl. 30. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
38%
Az enyémek már 7-8 hónaposan azt ették ,amit mi. Nem főzök erősen,bár sok fűszert használok.
2010. júl. 30. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a leveseket megeszi, plusz még a másodikból is valamennyit, szerintem elég kell legyen. Az én babám 16 hónapos, de csak a főzelék érdekli:(
2010. júl. 30. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is azt adtam amit mi eszünk! A levesbe sok zöldséget tettem, de másidiknak heti 2x van főzelék, túrós káposztás tejfölös hús tésztával. Spagetti, paradicsomos gombóc töltött paprika lecsó rakott kelkáposzta, fasirt hurka, ilyeneket eszik.
2010. júl. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!