Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Kis (egy s-sel) vezetéknévhe...

A Kis (egy s-sel) vezetéknévhez milyen nevek illenek? Fiú és lánynevek is jöhetnek.

Figyelt kérdés
A Kis az egy eléggé gyakori vezetéknév, mellesleg rövid is. Ezért szeretnénk egy ritka és hosszú (3-4 szótag) keresztnevet a gyereknek. Tudnátok ajánlani? Nem szeretnénk régies nevet adni neki (pl.: Borbála kilőve)

2020. jún. 4. 08:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%
Teodóra, Diána, Dorina, Gabriella, Dalma, Adriána, Adrienn, Olívia, Katalin, Hedvig, Szimonetta, Anett, Klaudia, Júlia, Julietta, Barbara, Kamilla, Friderika, Noémi, Paulina, Ráhel, Patrícia, Dominika, Hanna, Zita, Dorottya, Florencia, Erika, Csilla, Ludovika, Johanna, Jolanda, Adéllina (ezt most kombóztam ki, nyugodtan használd.:)) Lina amúgy simán is jó, Nikoletta, Georgina, Hilberta, Renáta, Rebeka, Fanni, Fatime, Tamara, Tímea, Etelka, Zafira, Gertrudisz, Liviána, Bernadett, Odett, Daniella, Damjána, Lizett, Ludmilla, Lídia, Lívia, Marianna, Marina, Martina, Leonetta, Apolka, Apollónia, Evelin, Vivien, Vilhelmina, Honória, Hunóra, Leonóra, Eleonóra,
2020. jún. 5. 18:12
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Alexandra

Dániel

2020. jún. 6. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

Medárd

Maximilián

Kilián

Kventin

Kamília

Adelina

Annabella

Annamária

Ernesztina

Antonella

Antonetta

Emanuéla

Stefánia

Szimonetta

Konstantina

Klementina

Franciska

Doloróza

Nikoletta

2020. jún. 9. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
36%

Krisztián

Kelemen

Valentin

Dominik

Dominika

Johanna

Ludovika

Henrietta

2020. jún. 12. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Valaki mindenkit lepontozott, ezért lőttem egy zöldet mindenkinek. Az ízlés nem bunkóság kérdése, úgyhogy a választ szerintem értékelni kellene. Nade! Szerintem szép lenne két rövid is hozzá, vagy egy hosszabb.

Kis Bella Lina

Kis Bella Léna

Kis Melinda vagy Kis Melina ... beceneveik: Lina, Meli, Melcsi, Linus ...

Kis Veronika bn.: Nika, Vera, Vercsi, Verocska ...

Kis Marcell bn.: Marci

Kis Benedek bn.: Beni

Kis Barnabás bn.: Barni

Kis Iván Áron

Kis Erik Noel

A két keresztnévből az első olyan, mintha meghosszabbítaná a vezetéknevet, és hívhatjátok a kettő közül bármelyiknek, illetve ha nagy lesz eldöntheti, hogy új közegben melyikkel mutatkozik be, melyiket szereti jobban.

2020. jún. 15. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!