Kiss vezetéknévhez illő lánynevek?
Figyelt kérdés
Lehet különleges vagy hagyományos is. Sok szép nevre gondoltunk, de egyik sem az igazi. Írnátok néhányat, ami nektek tetszik. A Kiss vezetéknévhez nagyon sok név illik, ezért is nehéz választani. Eddig olyan nagyon még egyik sem tetszett. Valami ötlet?2019. jan. 5. 14:53
1/11 anonim válasza:
Karolina, Hermina, Veronika. Nekem ezek tetszettek, de a vezetéknevünkhöz nem voltak jók.
2/11 anonim válasza:
Krisztina, Orsolya, Ágnes, Erika, Viola, Heléna, Karola jutottak elsőre eszembe, amik nem annyira gyakoriak lesznek talán a korosztályában. De lehet, hogy érdemes lenne két nevet választanotok. Itt az összes, megéri végigolvasni:
3/11 anonim válasza:
Viràg, Napsugàr, Rózsa, Ibolya :)))
5/11 anonim válasza:
Csilla, Tamara, Rózsa, Orsolya, Anna, Judit
6/11 anonim válasza:
Kiss Beáta,Ramóna,Emőke,Renáta.
Majd írd meg,h a végén mi lett a nyerő☺
7/11 anonim válasza:
Nekem Kiss vezetéknévvel Regina, Zsanett és Éva ismerőseim vannak. :) szerintem illenek.
8/11 anonim válasza:
Orsolyának hívnak, és ismerek mégegy Orsolyát pont ezzel a vezetéknévvel, mindig azon poénkodtunk, hogy Kiss Orsolya ezennel kisorsolja. Szóval nem szerencsés.
Ami nekem tetszik mellé; Amira, Adél, Alexa, Viola, Eszter, Vivien
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!