5 hetes baba szopik 110 grammot es utana sir a tapszerert. Megevett meg 70 grammot. Szabad ezt?
Figyelt kérdés
Evett volna tobbet is de elvettem vegul.2020. jún. 2. 18:55
1/15 A kérdező kommentje:
Most kezdtem a tapszerezest, nem ertek hozza. A korhazban azt mondtak hogy osszesen 70 gramm korul egyen. Dehat ha sir hlgy ehes?!
2020. jún. 2. 18:56
2/15 anonim válasza:
Minek adsz neki tápszert, ha tud szopizni?
3/15 anonim válasza:
Ne adj neki tápszert. Minek? Ha ennyit szopik van elég tejed. Válts cicit. Nekem is volt hogy rengeteget szopizott. Ez kell neki. Ennyi. Te se mindig ugyan annyit eszel
4/15 anonim válasza:
Lehet, hogy komfortszopizni szererne. Ne mèrgesd, hagyd melen!
6/15 A kérdező kommentje:
sarga es aluszekony. Muszaj meregetnem.
2020. jún. 2. 19:33
8/15 anonim válasza:
Tápszert akkor se adj neki. Többet eszik ciciből mint amit "kell". Felesleges. Attól nem lesz semmi jobb hogy tápszert kap. Adj neki cicit ahányszor csak kéri
9/15 anonim válasza:
Miligrammot...
Doki látta? Nem értem miért kell tápszerezni, ha van elég tejed?
10/15 anonim válasza:
5 hetesen sarga???? Az hogy? SOS kerj segitseget szoptatasi tanacsadotol! Most rontasz el mindent a tapszerrel. Raadasul most varhato novekedesi ugras! Mennyit hizott 1 honap alatt? Ha az nornalis, akkor NE meregesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!