Tápszerként csak Sinlac pépet adni lehet?
20:29 vagyok.
Bocsánat, a 20:29-es üzenetemet javítanám:
A speciális, gyógyászati célra szánt tápszerek is tejalapúak, nem csak a HA. Mi Milupa Pregomint kaptunk, abban is van hidrolizált savófehérje (tejből).
Az igazoltan tejallergiás gyerekek mégsem kaphatnak HA tápszert, hanem csak kifejezetten allergiára és intoleranciára adható tápszert, mint ugye a mi esetünkben a Milupa Pregomin.
Kérdező,
szólj a dokinak, hogy esetleg kipróbálnátok a Milupa Pregomint. Az én lányom 6 hós korától azt kapja a Sinlac mellett (gasztroenterológus írta fel), és nagyon jól elvan vele, szépen fejlődik. 13 hós, 76 cm 9,8 kg - mint a nagykönyvben.
Nekem amúgy nem tűnt fel, hogy a Milupa Pregominnak különösebben rossz íze/szaga lenne.
Nálunk 6 hósan az volt az előírás, hogy napi 2-szőr Milupa Pregomin, egyszer Sinlac pép, egyszer gyümölcs, egyszer főzelék hússal.
Ez állítólag fedezi a napi fehérjeszükségletet.
Sinlacból 2x200ml egy nap ,ebédre adok neki húst főzelékkel vagy tésztával, rizzsel mikor hogy .Minden nap eszik húst .
Az én lányomnak amúgy három hónaposan véres volt a széklete .Ez mindig előjött mikor én valami tejeset ettem.Teljes tejmentes diéta nekem még szopik és neki is.
20:29, 08:39 vagyok:
Velünk volt már olyan, hogy elfogyott a Pregomin, és napokig csak Sinlacot adtam neki... Szerintem nem lehet tőle semmi baja, ha napi háromszor Sinlacot kap, egyszer gyümit, egyszer húsos főzit. Csak mivel a Sinlac elég sűrű és kiadós, gondoskodj a megfelelő folyadékpótlásról!
(Persze, a legközelebbi tanácsadáson azért kérdezd meg az orvost is, de ha most mittudomén pár napig, egy-két hétig nem kap Pregomint, csak Sinlacot, szerintem kizárt, hogy bármi baja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!