Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszerként csak Sinlac pépet...

Tápszerként csak Sinlac pépet adni lehet?

Figyelt kérdés
Utálja a tápszert,másfajtát nem ehet,7 hós.
2010. júl. 30. 18:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
HA készítményeket sem kaphat.A Pepti is kiütötte.(Ekcémás tünetek).
2010. júl. 31. 07:14
 12/17 A kérdező kommentje:
19:32estől kérdezném,hogy a te lánykád mennyi Sinlacot és husit eszik egy nap?
2010. júl. 31. 07:18
 13/17 anonim ***** válasza:

20:29 vagyok.

Bocsánat, a 20:29-es üzenetemet javítanám:

A speciális, gyógyászati célra szánt tápszerek is tejalapúak, nem csak a HA. Mi Milupa Pregomint kaptunk, abban is van hidrolizált savófehérje (tejből).

Az igazoltan tejallergiás gyerekek mégsem kaphatnak HA tápszert, hanem csak kifejezetten allergiára és intoleranciára adható tápszert, mint ugye a mi esetünkben a Milupa Pregomin.

Kérdező,

szólj a dokinak, hogy esetleg kipróbálnátok a Milupa Pregomint. Az én lányom 6 hós korától azt kapja a Sinlac mellett (gasztroenterológus írta fel), és nagyon jól elvan vele, szépen fejlődik. 13 hós, 76 cm 9,8 kg - mint a nagykönyvben.

Nekem amúgy nem tűnt fel, hogy a Milupa Pregominnak különösebben rossz íze/szaga lenne.

Nálunk 6 hósan az volt az előírás, hogy napi 2-szőr Milupa Pregomin, egyszer Sinlac pép, egyszer gyümölcs, egyszer főzelék hússal.

Ez állítólag fedezi a napi fehérjeszükségletet.

2010. júl. 31. 08:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Pregomint kap már hónapok óta.Vagyis én adom, ő meg ellöki,már mindent kevertem bele, mégse kell neki:-(
2010. júl. 31. 08:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Sinlacból 2x200ml egy nap ,ebédre adok neki húst főzelékkel vagy tésztával, rizzsel mikor hogy .Minden nap eszik húst .

Az én lányomnak amúgy három hónaposan véres volt a széklete .Ez mindig előjött mikor én valami tejeset ettem.Teljes tejmentes diéta nekem még szopik és neki is.

2010. júl. 31. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:

20:29, 08:39 vagyok:

Velünk volt már olyan, hogy elfogyott a Pregomin, és napokig csak Sinlacot adtam neki... Szerintem nem lehet tőle semmi baja, ha napi háromszor Sinlacot kap, egyszer gyümit, egyszer húsos főzit. Csak mivel a Sinlac elég sűrű és kiadós, gondoskodj a megfelelő folyadékpótlásról!

(Persze, a legközelebbi tanácsadáson azért kérdezd meg az orvost is, de ha most mittudomén pár napig, egy-két hétig nem kap Pregomint, csak Sinlacot, szerintem kizárt, hogy bármi baja lenne.

2010. júl. 31. 09:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 31. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!