Lehet allergiás a lányom dezodorra? Vagy miért van ez? Milyet vegyek ami jó neki is?
Figyelt kérdés
Kiprobáltam már egy csomót de mind rossz neki. Folyik az orra és a könnye viszket a szeme tüsszögni is szokott. Még szopizik. 4 hónapos2020. máj. 29. 16:53
1/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de egy 4 hónapos babának minek kell dezodor???
2/7 anonim válasza:
#1: Az anyuka használja, az irritálja a még szoptatott csecsemőt.
Kérdező: vannak ezek a fehér, illat-, és alkoholmentes golyós dezodor ők. Ezeket próbáltad már?
Emellett még max parfüm, ha mész valahova, az is csuklóra.
3/7 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de biztos h már ilyen idős korban szükségük van rá?
4/7 anonim válasza:
Ne használd és kiderül, hogy arra allergiás-e. De lehet pollenre is, most sokan azok.
5/7 anonim válasza:
#3 😂😂😂
Nekem van gyerekem, de 4 hónaposan még nem használt, megvárjuk míg 10 hónapos nem lett.
6/7 anonim válasza:
Ez csak akkor van, ha szoptatod? Próbáltad, hogy nem fújod be magad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!