Milyen idősen lehet a babának babapiskotát adni? 5hós a fiam. És milyen ujdonságot adhatok neki?
Nagyon jól irta az elsö válaszoló, végre valaki gondolkozni is tud.
A babáknak nem az ujdonság a lényeg hanem a fokozatosság és hogy minőségileg és mennyiségileg megfelelő tápanyaghoz jusson.
Nem értek egyet az előttem szólóval,mert minden bébiételen nem hiába van feltüntetve,hogy mennyi idős kortól lehet adni a gyereknek,biztos nem véletlenül van a gyümölcsökre ráírva,hogy 4 hónapos kortól adható,ha nem lehetne adni.
Ha egy picurka tápszeres vagy vegyes etetésű nyugodtan lehet neki adni főleg,ha már van foga is,ha csak anyatejes akkor az tény és való,hogy fél éves koráig nincsen szüksége másra csak az anyatejre!
Ebben a kérdésben MINDEN szülő máshogy gondolkodik van aki túl félti a gyermekét néhány ételtől és később majd ebből lesz probléma,hogy finnyás a gyerek és alig eszik valamit,gondoljunk csak vissza nagyanyáink korszakába ők hogyan nőttek fel???????mégis van aki megél még 90-100 évet is!!!!!!!
Szió!
Az én lányom almát, banánt, őszibarackot már kóstolt, zöldségek közül krumpli, sárgarépa és sütőtök volt már terítéken - utóbbi a kedvence. Én is "újdonságot" kerestem neki, és sokan ajánlották a céklát (mellesleg rengeteg vitamin van benne, meg vas és kálium). Próbáld ki, biztos bejön valamelyik.
Zita (31 hetes kislány anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!