Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan zajlott a babátok 1....

Hogyan zajlott a babátok 1. szülinapja?

Figyelt kérdés
Hogyan tartottátok meg? Milyen volt? Meséljetek, jó sokat! :) Apuka szerint ne tartsuk meg, mert még úgyse érti, no de most lesz 1 éves! Én már nagyon várom és azt szeretném, ha tökéletesre sikerülne. Szeretnék neki egy kis tortát majd, amit szétszedhet. :) Azt én süssem, vagy vegyem meg, mit ajánlanátok? Meséljetek, milyen volt a ti babátok 1. szülinapja. :)
2010. júl. 30. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Én az unokaöcsémét írom le. Tesóm odacsődítette a nagymamákat családostul meg mindket. A gyerek teljes pánikban, nem igazán tűrte a diszítést meg a felhajtást.

Borzalmas látni, amikor felnőttek saját szórakoztatásukra gyötrik a gyereküket.

Rendes tortát meg nem is ajánlott adni 1 éveseknek, tele van cukorral, tojással, adalékokkal, Isten tudja mivel. Az 1 éves a megszokott bébidesszertet és babakekszet többre értékeli mindenféle tortánál.

2010. júl. 30. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam mint a párod, hogy teljesen felesleges megtartani. (Én vagyok a nő). Párom összehívta a rokonságot, mehettem tortáért bla bla..

A tortán lévő tűzijátéktól ordított, a tortába bele sem nyalt és félt a sok embertől, tehát a szülinapi zsúrja abból állt, hogy az ölemben sírt. Most lesz 2 éves, de idén kihagyom. Majd jövőre.

2010. júl. 30. 08:58
 3/6 A kérdező kommentje:
hű, meséljetek még. Van pozitív történet is? Mi csak a családot szeretnénk, ha jelnen lenne, ez hozzánk számolva még 6-7 fő, akiket ugye ismer a lányom. Tűzijátékkal másoknál is ez a helyzet? Inkább ne legyen? Én is úgy gondoltam, hogy megsütöm a tortáját, abban legalább tudom, mi van, csak egy kicsit béna vagyok a sütésben, de majd bedobom magam. Azt szeretném, ha jól érezné magát. :)
2010. júl. 30. 09:10
 4/6 anonim ***** válasza:
nálunk lufik voltak a lakásban, mi, nagyszülők, dédik voltak ott. főztem ebédet, sütiket, neki 1 joghurt tortát és kész. kapott ajándékokat, nagyon élvezte. a 2. szülinapja is így telt:)
2010. júl. 30. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:

nálunk kedden lesz esedékes, semmi pénzért nem hagynám ki hogy megünnepeljük az első éves szülinapját!

Elmegyünk ebédelni (nagyszülők meg mi) utána itthon tortázunk. 2 torta lesz, az egyik amibe belemászhat a másik amit a felnőttek esznek.

2010. júl. 30. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi mindkét babánál, minden szülinapot az összes rokonnal tartjuk(kb. 17fő), nagy lakoma, kaja pia stb. Tortát van hogy rendelem van h. sütöm, ált. csokisat.

nyugodtan ünneplejétek meg, te ismered a kicsidet, mit bír. Gratula!

2010. júl. 30. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!