Hogyan zajlott a babátok 1. szülinapja?
Én az unokaöcsémét írom le. Tesóm odacsődítette a nagymamákat családostul meg mindket. A gyerek teljes pánikban, nem igazán tűrte a diszítést meg a felhajtást.
Borzalmas látni, amikor felnőttek saját szórakoztatásukra gyötrik a gyereküket.
Rendes tortát meg nem is ajánlott adni 1 éveseknek, tele van cukorral, tojással, adalékokkal, Isten tudja mivel. Az 1 éves a megszokott bébidesszertet és babakekszet többre értékeli mindenféle tortánál.
Én úgy voltam mint a párod, hogy teljesen felesleges megtartani. (Én vagyok a nő). Párom összehívta a rokonságot, mehettem tortáért bla bla..
A tortán lévő tűzijátéktól ordított, a tortába bele sem nyalt és félt a sok embertől, tehát a szülinapi zsúrja abból állt, hogy az ölemben sírt. Most lesz 2 éves, de idén kihagyom. Majd jövőre.
nálunk kedden lesz esedékes, semmi pénzért nem hagynám ki hogy megünnepeljük az első éves szülinapját!
Elmegyünk ebédelni (nagyszülők meg mi) utána itthon tortázunk. 2 torta lesz, az egyik amibe belemászhat a másik amit a felnőttek esznek.
Mi mindkét babánál, minden szülinapot az összes rokonnal tartjuk(kb. 17fő), nagy lakoma, kaja pia stb. Tortát van hogy rendelem van h. sütöm, ált. csokisat.
nyugodtan ünneplejétek meg, te ismered a kicsidet, mit bír. Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!