Mennyivel korábban írattad be bölcsibe a babádat? Bp érdekelne elsősorban.
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 08:01
1/6 anonim válasza:
4 hónaposan, így vették fel 2 évesen
2/6 anonim válasza:
bp, 11 hónaposan, h két évesen legyen neki hely és így is csak azért vettek fel, mert egyedülálló lettem időközben....ja és így is anyuékhoz kellett visszajelentkeznem, mert az aggromerációban NO bölcsi
3/6 anonim válasza:
Én a XIV. kerületben lakom. Itt úgy működik, hogy annak az évnek a tavaszán kell jelentkezni, amelyikben el akarja kezdeni a bölcsődét a gyermek. Nem is lehet előbb jelentkezni, nincs várólista sem. Május végén kell leadni a jelentkezési lapot és június végén van meg a határozat. Szerintem nyugodtan hívd fel az egyik környéketeken lévő bölcsőde vezetőjét (majd ha már lesz bölcsi) és ő meg fogja tudni mondani, hogy nálatok éppen mi az eljárás. Ahogy elnéztem, kerületenként tök változó.
4/6 anonim válasza:
3 hetesen, és talán 2 évesen mehet is. Várólista van, előttünk 113 várakozóval. :(
Vecsés.
5/6 anonim válasza:
Nem volt még egy éves amikor beirattam hogy most szeptemberben 2 évesen el tudja kezdeni.Szerencsére fel is vették:)
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én is 4 hónapos korában az egyikbe,a másikba 10 hónapos korában.
A 2.-ba járt a tesó is,így oda vették fel,szeptemberben kezdünk,akkor lesz 22 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!