Tápszer helyett mit adjak reggeli mellé és az esti elalváshoz a 16 hós Fiamnak?
Szia!
Mi is ennyi idősek voltunk (most 17 hónapos), amikor áttértünk a tejre. Először csak reggel váltottam, és megfigyeltem, hogy tűr-e vele. Nagyon bejött az íze neki. :) Pár nap múlva próbáltam éjszakára is, és simán végig aludta az éjszakát azzal is. Én csak bolti tejet veszek, mert én nem bírom meginni a házit- érzem rajta a tehénszagot. Amit meg én nem ennék-innék, azt a gyermekemnek sem adom!!!
A kisfiam csak reggel-este iszik tejet, de a lányom 4 éves koráig ezeken kívül még nappal is vagy 3x ivott egy-egy pohárnyit. Volt, hogy napi 1 liter becsúszott nála. Szóval minden gyerek más, de nálunk így volt....
Hát akkor én is kipróbálom a tejet. Lehet, hogy egy kis vaníliás cukrot is teszek bele, hogy édesebb legyen.
2. válaszolónak: a Fiam is azt eszi, amit mi, de én a tápszerre voltam kíváncsi. Hogy kell-e az még Neki.
Sajnos a védőnőnk csak akkor jön, ha a következő kötelező oltásra kell aláírni a papírt...
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is tápszeres volt a kislányom,aki másfél éves lesz,tehát 18 hós,meg a fiam is tápszeres volt,de ő már 3 éves.A kislányomat 1 éves kora után szoktattam le a tápról,a reggelit tejpépre váltottam ki,az estit pedig kakaóra.Ameddig tartott a tápszer,addig este kakaósan kapta és úgy szoktattam hozzá a kakaó izéhez.Nem volt vele gond,simán leszokott róla.Fiamnál is igy volt annak idején,amig tartott az utolsó doboz tápszer csak este kapta már kakaóval.Őt is igy 1 éves kora után szoktattam le róla.
Sztem a te kisfiadnak sem kell már feltétlenül tápszert innia,mondjuk nem tudom,mennyire fogadja el,mennyire szereti és milyen könnyű lesz leszoktatnod róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!