Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónapos kisfiam lenyelt...

16 hónapos kisfiam lenyelt egy adag babatusfürdőt. Lehet baja?

Figyelt kérdés
Egy másodperc volt az egész. Nem is tudom, hogy fordulhatott elő. Először nézett egyet aztán semmi baja nem volt. De félek, hogy valami baja lesz.
2010. júl. 29. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lesz baja tőle.

Az én lányom tegnap lenyalta egy körömlakk ecsetrészét :S

Nem tudom, hogy bontotta ki, azt hittem, már be van száradva. Adtam neki utána egy kis vizet, figyelgettem, de semmi különös.

Azt hiszem, ennyi kemikália belefér nekik... Vagyis remélem...

2010. júl. 29. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz szerintem. Jobb, mintha a mosószerbe nyalt volna bele!
2010. júl. 29. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bármi baja lesz tőle. Igazán semmi mérgező anyag nincs benne, csupán víz, meg illatanyagok és glicerin. Az öcsém anno a szappant (akkor jöttek be a gyümölcs illatúak) meg a habfürdőt is megkóstolta :))) Semmi baja nem lett tőle :) Egyébként ha ártana, bele se tehetnéd a vízbe, ui. óhatatlan, hogy egy kisgyerek le ne nyeljen belőle néha egy keveset...
2010. júl. 29. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Most éppen át kellett mennem hozzá ,mert felsírt. Fáj a pocija szegénynek. Nem hajlandó inni semmit se, pedig egy kis tejet akartam adni neki.
2010. júl. 29. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Biztos jól meghajtja,de nem lesz baj,ne aggódj!
2010. júl. 29. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk tegnap volt hasonló, bár nem konkrétan a tusfürdőt nyelte le, hanem ahogy pocakra fordítottam, hogy lemosom a hátát, tiszta hab lett a szája :D Pedig tényleg alig van egy kis hab a fürdőjébe és persze mégis pont az került a szájához, meg nem is lógattam bele a fejét a vízbe, szóval én sem értem milyen varázslattal csinálják... Lényeg, hogy semmi baja! 5 hónapos
2010. júl. 29. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon finom lehet, mert az én lányom is ivott belőle egy jó nagy kortyot anno. Nagyon megijedtem, de tényleg nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek, mert utána habzott a szája, és nagyokat csuklott, mint a rajzfilmfigurák a mesékben. Nem lett semmi baja, bár alaposan megitattam utána, teát és tejet is kapott.
2010. júl. 29. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!