Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan válasszak tápszert 6....

Hogyan válasszak tápszert 6. hó utánra és mennyibe kerül majd ez kb. havonta?

Figyelt kérdés
Most lettünk tápszeresek, milupát kap most.
2008. nov. 23. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi kezdettől tápisak vagyunk és mi is a Milupa Milumil 1-est ettük. Aztán hatodik hó után szintén a Milupát vettem csak már a 2-t. Sajna arra már nincs támogatás. Nálunk itt Pécsett a legolcsóbb a Tescoban 2230 Ft. A patikákban van hogy 2750 Ft. De én nem mertem másik fajtát venni, mert így is rosz evő a kislányom és a Milupa ízét már ismeri elfogadta. A többi is nagyjából ilyen árban van, ha jól emlékszem. Szóval jóval többe kerül. Nekünk havi szinten kb. 12000 Ft. És ez még csak a tápszer. Hol van még a tej és rizspép meg az üveges bébikaják. Hiába főzök neki, azt nem fogadja el. Úgyhogy határ a csillagos ég. Mivel tudják a gyártók, hogy kell és úgyis megvesszük, ezért kizsigerelik a szülőket.
2008. nov. 23. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
szi, mi milumil ha 2-t használunk. (hipoalergén) ezen van támogatás. így 1900-2000 körül van/dob.
2008. nov. 24. 07:08
 3/4 anonim válasza:
Mi is a Milumil 2 HA-t használjuk, ez majdnem 2000 fornt/doboz receptre a patikában. Az hogy mennyibe kerül egy hónapban, attól is függ, hogy mennyit eszik belőle a baba, nekünk volt olyan, hogy kb. 10 nap alatt elfogyott egy doboz.
2008. nov. 24. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Humana HA1-et eszi a babám. Felírva 1800 ft/ doboz és 6 napra elég neki. 5-6 doboz fogy el 1 hónapban.
2008. nov. 24. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!