Hogy tudom babámnak megtanítani, hogy egyedül visszaaludjon?
Figyelt kérdés
5 hós a lányom, és jó ideje akármikor alszik el este, akár könnye, akár nehezen, akár mosolygós volt, akár nyűgös, mindig felébred még 2-3 alkalommal.
Nem is igazán felébred, csak nyöszög és dobálja magát. Ilyenkor felveszem, adok neki cicit, és alszik tovább, de fél óra mulva megint nyöszög, dobálózik és fel kell vennem.
Tudom, ez nem jó, mert ezt fogja megszokni, és neki is vissza kéne tudni aludni magától.
Próbáltam, hogy nem adtam neki cicit, csak felvettem, simogattam, vagy fel sem vettem, csak simiztem, odabújtam ozzá, puszilgattam, de úgy nem nem nyugszik meg, csak cicin.
Mit tegyek? Egyáltalán azt sem tudom, hogy miért ébred fel:(Hogy tudnám elérni, hogy visszaaludjon, vagy hogy fel se ébredjen?
2008. nov. 23. 22:01
1/1 anonim válasza:
Nem lehet hogy fogzik a drága? Próbáltad már bekenni az ínyét elalvás előtt? A doki ír fel ecsetelőt, az nagyon jó és olcsó. Vagy homeos bogyót adni? Chamomilla Ch 15. Kicsit lenyugszik tőle és nem fáj neki az ínye. (ha ez a gond). Lehet hogy még nem látod, de a fogcsíra is okozhat már fájdalmat a picikének. Van még a Viburcol kúp. Persze nem kell állandóan, csak egy-két napig. Egy próbát meg ér. A homeos szereket amúgy sem lehet túladagolni. Esetleg pár korty babavíz, vagy tea? Bár én tea ellenes vagyok, de ez egy dolog. 7 hós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!