Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebben a vírus helyzetben...

Ebben a vírus helyzetben elmennétek olyan postára a 4 hónapos babával együtt, ahol egyszerre csak 2 ember tartózkodhat az épületben?

Figyelt kérdés
Pici posta, 2 ablak van összesen.
2020. máj. 18. 09:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Gondolom azóta már megoldottad a problémát. Egyébként pedig ha nem tudnám máshogy megoldani, akkor elmennék. És hogy miért? Egész évben teli van a levegő különböző kórokozókkal, télen vagy 200 vírus van a levegőben. Elég problémás lenne élni, ügyeket intézni, ha senki nem menne ekkor sem sehová. A környezetem, az emberek körülöttem télen tényleg betegek voltak, most kb. alig van 1-2 beteg, bár én senkit nem ismerek, aki most beteg lenne a környezetemben, ismerőseim, családom között, de ugye mivel a maszk kötelező...tehát most elkapni bármilyen betegséget, hát vajmi kicsi a valószínűsége...
2020. máj. 18. 15:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Holnap elsétálunk arra, ha nem lesz senki bemegyünk, ha lesznek akkor nem.
2020. máj. 18. 18:12
 13/13 anonim válasza:
szerintem mostmár nem lesz semmi baj ha elmész vele!!
2020. máj. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!