Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem fogad el semmilyen...

Miért nem fogad el semmilyen vacsorát 8 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés
Reggel 5 korul kap tápszert, 9 korul gyumolcsot, ebédre húsos fozeléket, uzsonnára kb 16.00korul tejpépet. A vacsi tápszer szokott lenni, 7-8 óra korul. Már egy ideje nehezen fogadja el (bármilyen uvegbol is), a héten pedig egyáltalán nem, hát megprobáltuk a fozeléket. Általában 8 korul sikerult is megennie. Tegnap viszont sem tejet, sem husit, semmit, csak sír...Hajnali 2ig voltunk fent, kozben egy kevéske fozeléket sikerult csak...Most nagy nehezen megevett 2! bébiételt, csak hadonászott hozzá, de kérte.Napkozben eszik jó étvággyal. Tapasztalt ilyet már más is? Tanácstalanok vagyunk. Bocs, hogy ilyen hosszan írtam le. Elore is koszi:)
2008. nov. 23. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 6 hós fiam két napja egyáltalán nem fogadja el a tápszert, sem reggel, sem este. Én vettem HIPP jó éjszakát tejbegrizt, azt megeszi, és fel sem kelt éjjel.

Csak azt nem tudom, hogy a tápszert hogy adjam?

2008. nov. 23. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a választ, a tejbegrízre én is gondoltam. Remélem, csak átmeneti a "tejundor":)
2008. nov. 23. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáljatok ízesített tejpépet adni neki,az pótolja a tápszert.A Milupa gyermekálom vaníliás tejpép nagyon finom,ha kicsit hígabbra készíted üvegből is tudod adni(én is abból adom).Sok más fajta is van,málnás,almás,banános,az én fiam szereti,cserélgetni szoktam az ízeket.Botmixerrel keverem el,úgy tuti,h nem lesz csomós.A másik megoldás,h fele-fele arányban készíted-tápszer és tejpép-úgy még gazdaságos is!6 hós baba anyukája
2008. nov. 24. 08:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szépen. Ugy tunik, a picur így probálja jelezni, hogy "kanalas" vacsit kér, mert ma sikerult a joéjszakátos tejpépet megenni, probléma nélkul:)
2008. nov. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!