Olyan egyedülálló szülőt kérdeznék akinek van 2 kisgyermeke ti hogy oldjátok meg a munkába járást ha nincs olyan lehetőség hogy nagyszülők,tesó vagy bárki más rokon vigyázzon rá?
Vendéglátásba dolgoztam igaz délelőtt 9re kellett menni de este fél 11 ig bent kellett maradni hétfőtől vasárnapig másik helyen meg szombatig
Más állást nem érdemes nézni mert a legtöbb 2 vasárnappal prémiummal együtt fizet 150 e ret
Bocsi.elküldte! Folytatva:
Diplomával)
Mikor felmondtam volna, felajánlották a távmunkát. Így most a második gyermekem már tudom, hozni-vinni bölcsibe.
De ez mázli volt...
Bocsi hogy megoldást most nem tudok!
De ha nem állandóan sokáig dolgozol, akkor csak alkalmi felügyelet kell. Azért az csak nem 120ezer
Multinál vagyok 6 órában. Fél 8 körül adom le őket, 3:30 körül már ott vagyok értük. Most home office-ból dolgozom a vírus miatt.
Nettó 240 az alapfizum 6 órára. Családi adókedvezménnyel és cafiteriaval együtt majdnem 300. Budapest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!