Bea24 kérdése:
Mit érdemes venni egy 1 éves kislánynak szülinapjára?
Figyelt kérdés
A lányom 6.-án lesz egy éves és szeretnék neki venni valami hasznos játékot. Ti mit vettetek első szülinapra? Gondoltam triciklire (becsatolhatós), sütifaló bödön, de túl sok ötletem nincs. Van neki már hintája, kismotorja, babái, amiket nagyon szeret, formabedobó, szóval sok minden. Egy pár ötletet szívesen elfogadnék. :)2010. júl. 29. 17:08
1/7 anonim válasza:
szerintem kisruha mindig jól jön...vagy kérdezd meg az anyukáját, ő tudja igazán.
3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Én vagyok az anyukája, de nincs ötletem. :) Tortája az lesz, vakondtúrás tortát készítek, mert úgy is ez lesz a sorsa. :)
2010. júl. 29. 17:48
4/7 anonim válasza:
szia! én is ezen rágódok már kb mióta megszületett a kislány...:-P semmmi ötletem... már ilyeneken gondolkoztam, nagyon vagány meg hátha tetszene neki... de túl drágák....mert nekünk nagyon nemtetszenek azok a szülőkaros triciklik meg ilyenek...nemtudom, én is várom az öleteket...
5/7 anonim válasza:
utolsó vagyok. egyéves kortól írja...jó sokáig jó lenne, egyszer úgyis vennénk neki ilyet.
7/7 anonim válasza:
Lányom 21-én lesz 1 éves,és egy új fülbevalót kap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!