Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha a babám csak a teát...

Baj, ha a babám csak a teát issza, mert a vizet nem fogadja el? Forralt babvizet adok neki, de nem issza meg, kikopi.

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 19:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem babvizet, hanem babavizet adok neki csak megtévedtem és nem néztem át, hogy mit írok!
2008. nov. 23. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:

A babavizet elvileg fel se kell forralni. Csak a csapvizet. Barátnőm lánya se itta a babavizet, se forralva, se simán, csak a forralt csapvizet. De amúgy nincs gond azzal, ha teát kap, az enyém is csak azt itta, most egy éves és már megissza a sima vizet is.

tikki

2008. nov. 23. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Azert nem fogadja el, mert a tea izet szokta meg. Edes a tea amit iszik?
2008. nov. 23. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem teszek a teába semmit, mert rá van írva, hogy van benne szolocukor. Én a HIPP teákat használom, abból is a kamillát és a koményeset. Egyszer kamillásat kap egyszer meg a másikat.
2008. nov. 24. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
A kisbabak megszokjak az izeket, a viznek meg semmi ize, ezert nem issza meg.
2008. nov. 24. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!