Szájfertőzéssel kapcsolatosan kérnék segítséget!?
Figyelt kérdés
1 éves babámnak kezdődő szájfertőzése van, duzzadt, piros az íne,lázas is, kaptunk Sumetrolim szirupot és valami sárga ecsetelőt (Sol. aciflavin), ami borzasztóan befogta az egész száját, fogait is. Az lenne a kérdésem, hogy okoz ez az ecsetelő valami maradandó károsodást, vagy elszíneződést a fogain, vagy le fog kopni? Maradhat ennek a fertőzősnek valami szövődménye? Eléggé aggódom, köszönöm annak, aki válaszol!2010. júl. 29. 14:37
1/4 anonim válasza:
Le fog kopni. Az ilyesmitől nem kell tartanod, semmilyen maradandó állapot nem fog létrejönni. Ilyesmit eleve nem engedélyeznek, pláne nem egy gyereknek.
2/4 anonim válasza:
Végig mehet a bélrendszeren.
aftája van?
3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki, hogy szájfertőzés, de van a szájában afta is. A feneke ki van pattogva megint, de ez nálunk állandóan visszatérő probléma.
2010. júl. 29. 15:04
4/4 anonim válasza:
Én fültisztító pálcikát mártok a sárga löttybe, és azzal ecseteltem napi 5x kaja ivás után 1 hétig elmúlt! Le fog kopni a fogáról, de én még a száját is kikentem:)
mindig minden gyógyszert megkóstolok mielőtt beadom neki, ezt valahogy kimaradt mert örültem hogy megült hogy bekenjem, hát örülök hogy nem próbáltam ki mert előző héten csináltattam meg a koronáim tömés fogfehérítés stb. Kész ketten volna ga befogja a fehérírett fogaim! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!