Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elkeseredtél, amikor megtudtad...

Elkeseredtél, amikor megtudtad, hogy a 2. babád is olyan nemű lesz, mint az első?

Figyelt kérdés
Van egy kisfiam és most nagyon kislányt várunk. Az orvos nem látta a nemét, de a védőnő azt mondta, hogy az uh képen, kisfiús a fejformája. 17 hetes vagyok.
2010. júl. 29. 11:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy így érzel, teljesen normális. Amúgy nem minden kislány cserfes, és a kisfiúkat is lehet szépen öltöztetni, színes ruhákba, nem csak világoskékbe (amitől én hamar besokalltam :) ). Jó babavárást! Ja, és ne feledd, ha ez is kisfiú, attól a harmadik még lehet lány :)
2010. júl. 29. 11:59
 12/30 anonim ***** válasza:
Akkor az lesz:) 2 cserfes kislány:)
2010. júl. 29. 11:59
 13/30 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
2010. júl. 29. 12:03
 14/30 anonim ***** válasza:
Amikor először teherbe estem kislányt szerettem volna, de szerencsére nem foggal-körömmel, szóval nem viselt meg annyira a dolog, hogy végül kisfiam lett. A második terhességnél már úgy voltam vele, hogy annyira "fiúhoz szoktam", közös szobájuk lesz, sok fiús ruhát vettünk az elsőnek....szóval már inkább akartam fiút és a második is fiú lett :-)
2010. júl. 29. 12:15
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Ezen nem kell elkeseredni, nem szép a babával szemben.
2010. júl. 29. 12:33
 16/30 anonim ***** válasza:
ige,nekem van egy nagy fiam,és most nagyon kislányt szerettünk volna.aztán a doki is megerősitett,hogy lány lesz,nagyon boldogk voltunk,és aztán késöbb kiderült hogy fiú,és megmondom őszintén elsírtam magam.de abba a pillanatban jó nagyot belerúgott a hasamba,mintha mondta volna,hé nem baj,én is nagyon foglak szeretni,elszégyeltem magam,megsimogattam a pocakom,és alig vártam hogy kézben tartsam pici fiam.és érdekes,mert természetre ő olyan kicsit lányos,nem mi neveltük igy,de puszilkodós,bújós,simogatós,másfél éves,és 3 lányért se adnám oda.
2010. júl. 29. 12:47
 17/30 anonim ***** válasza:

A mi családunkban apum már nagyon akart fiút, mivel első 3 lány lett:)Én plusz 2 húgom, aztán jött a trónörökös, aztán egy ajándék öcsike:)Nem kell megállni kettőnél, és akkor tuti összejön a kiscsaj is:)Bár egyik ismerősömék 7 en tesók, egy lány, 6 fiú...na az durva:)

Mi októberre várjuk a kisfiunkat, és a húgomnak is fia született tavaly:)mi úgy voltunk vele, hogy Isten ajándéka a baba(sokáig próbálkoztunk),mindegy milyen nemű.Bár mi is szeretnénk majd kislányt is persze, majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok:)

2010. júl. 29. 12:54
 18/30 anonim ***** válasza:

szia

van 1 lanyom (lanyt vartam a ferjem fiut) es ha a masodik is kislany lesz nagyon fogok orulni...ha fiu akkor meg lesz apa kivansaga is :)

szerintem teljesen mind1, hogy fiu vagy lany....bar en tipikus lanyos anyuka vagyok

2010. júl. 29. 12:55
 19/30 anonim ***** válasza:

Az áhított kislányom megszületett már tavaly és így teljesen mindegy nekünk, hogy a második milyen nemű. Apa azt mondta, azt sem bánná, ha 3 lánya lenne. :)

Régen egy kisfiú és egy kislány párosítás volt az álmom. De sok-sok probléma adódott, megjártunk sok kórházat és orvost a kislánnyal...így főleg azt mondom, hogy teljesen mindegy, csak rendben legyen minden.

2010. júl. 29. 13:17
 20/30 anonim ***** válasza:
Én örültem a második fiúnak is.Aztán harmadszorra a nagyszülők lányt kértek 3 fiú unoka után,és láss csodát,ikerlányok lettek.:)))
2010. júl. 29. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!