Érdemes 9 hónapos kislánynak kilövetni a fülét?
Sajnos eddig halogattuk, de én már nagyon szeretnék neki fülbevalót. Attól viszont félek, hogy esetleg piszkálná, mert most már eléggé izgő-mozgó korban van.
Attól is tartok, hogy magát a belövést is rosszul viselné, esetleg tiltakozna a második fülénél az első sokk miatt.
Van valaki, aki ilyen idős korban csináltatott fülbevalót? Kérlek, ne a "barbár szokásról" írjatok, hanem véleményt, tanácsot ezzel kapcsolatban. Köszönöm :-)
Szerintem meg nyugodtan csináltasd meg neki,nem lesz vele semmi probléma! :) Én mind a kettő lányomnak 1 éves korában lövettem ki,én is attól féltem hogy majd piszkálják,de egyik se foglakozott vele egy percig se.
A belövésnél (nekünk a védőnőnk csinálta)az ölembe kellett ültetnem,és úgy átkarolva fognom,hogy mind a két kezét lefogtam,így esélytelen volt,hogy odakapjon vagy elmozduljon.És gyorsan csinálták szinte fel sem eszmélt és már készen voltunk... :)
Az nem kérdés, hogy szeretném-e, sőt már meg is kapta hozzá a fülbevalót, így nem várnék 4-5 éves koráig. (Amikor szerintem úgyis akarná, melyik 4-5 éves nincs oda az ékszerekért?)
Csak a kérdésben leírtak miatt aggódom. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!