Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jelent a kutyaugatás...

Mit jelent a kutyaugatás szerű köhögés?

Figyelt kérdés
Kislányom / 10 hónapos / most ébredt és így köhögött, nagyon megijedtem...
2008. nov. 23. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
az nem jó, nagyon nem. nem akarlak megijeszteni, de nekünk 1 hónaposan volt ilyen, kapott rá mindenféle gyógyszert, aztán végül a kórházban kötöttükn ki, mert kiderült, hogy egy adeno nevű vírus okozta, később hasmenése lett és mivel még picike volt, nem tudott kakilni. Holnap reggel vidd el orvodhoz vele!
2008. nov. 23. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
orvoshoz, bocs
2008. nov. 23. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Pénteken voltunk vele dokinál, mert hányt, ment a hasa és lázas volt. Nem is voltam vele kint, nehogy megfázzon, erre reggelre hallom, hogy náthás és most ez a köhögés..., úgy sajnálom szegénykémet.
2008. nov. 23. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem a nagyobbik fiam 8 hónapos volt amikor egyik éjjel ilyen köhögéssel ébredt. Nagyon nehezen is vette a levegőt. gyorsan bevittük az ügyeletre és ott mondták hogy nem szabadott volna még ennyit is várni, mert gégegyulladása volt. Egy hétig kórházban voltunk vele. Calcimuscot, kúpott kapott, és azóta sem nőtte ki szegénykém, pedig már öt éves. Ha köhög mindig megy éjjel a szobában a párásító.A lényeg hogy ne fulladjon!
2008. nov. 23. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!