Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kislányomnál mit...

3 éves kislányomnál mit jelenthet a kutyaugatás szerű köhögés?

Figyelt kérdés
Nincs láza, orra sem folyik, és csak éjszaka tört rá a köhögés.
2010. okt. 25. 06:15
 1/10 anonim ***** válasza:
asztma, allergia... Irány a doki!
2010. okt. 25. 06:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Meny el a dokihoz vele.Befulladhat,hajnalonta fordul elő.A lánykámnál is jelentkezett,és kiírt az orvos egy kúpot amit akkor kell beadni neki ha neagy isten befulladna.
2010. okt. 25. 06:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Indulunk a dokihoz:(

2010. okt. 25. 06:50
 4/10 anonim ***** válasza:

kutyaszerű köhögés = KRUPP

keress rá a neten, hideg levegő jót tesz rá, de

azonnal orvos!!!!

2010. okt. 25. 07:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Gége vagy légcsőhurut.Sajna az én gyerekeimnél is többször előfordult már,hajlamosak rá.Ez az őszi nyirkos idő meg jobban elő is idézheti.Majd ird meg,mit mondott a doki! Jobbulást a kislányodnak!
2010. okt. 25. 08:51
 6/10 anonim ***** válasza:
igaza van az egyik előttem szólónak. Lehet krupp!!! amivel AZONNAL kórházba kell menni, vagy mentőt hívni, ez nem vicc. Ismerősömnél ugyanez volt, éjjel jött ki a kislányon, mentőt hívtak, be is vitték a kiscsajt a kórházba, ott tartották megfigyelés alatt egy napig. Amúgy semmi baja nem lett, csak biztos ami biztos orvosközelben kell lennie.
2010. okt. 25. 10:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Dokinál voltunk.Megvizsgálta, szerinte nem Krupp, mondta szedjen köhögésre szirupot és írt fel calcimuscot is.

Csütörtökön megyünk vissza megnézi addig hogy javulgat. De most már délutánra lett egy kis hőemelkedése.

2010. okt. 25. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok orvos,de ha elsőre úgy jellemezted,hogy kutyaugatás szerű,akkor az krupp.Nálunk is ez volt,egy éjszakát kórházban töltöttünk,meg kaptunk kúpot,de szerencsére még nem kellett használni.

Ha megint előfordul,tekerd be egy plédbe(hogy meg ne fázzon) és nyisd rá a hűtőajtót,vagy vidd ki az udvarra,hűvös levegőre.Ha nem javul,rögtön orvos.

2010. okt. 25. 13:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Én is ezt olvastam és hallottam a témáról.

Direkt rákérdeztem a dokitól aki szerint nem az. Csütörtökre visszarendelt.

Már nem annyira csúnya a köhögés, inkább hurutos lett belőle. Figyelem éjjel hogy alakul aztán meglátom :(

2010. okt. 25. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Igen,a hurutos köhögés jellemző utána.Sajnálom,hogy nektek is ilyen dokitok van.A miénk is megnézte a kórházban töltött éjszaka után,és ennyi.Aztán elvittem másikhoz és kiderült,hogy torokgyulladása van,adott rá antibiotikumot.Utána át is vittem a kartonját.

2010. okt. 26. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!