Ha a kisfiam rögtön elfogad minden ételt akkor nem baj ha rendes mennyiséget adok neki nem csak pár kanállal?
Figyelt kérdés
Eddig mindent megevett amit adtam neki,a hasa sem fájt semmitől soha.
A kérdésem az hogy lehet emiatt később gond?
Rosszul csinálom?
2008. nov. 23. 11:46
1/2 anonim válasza:
Azért célszerűbb kis mennyiséggel kezdeni,mert ha belefutsz egy olyan kajába,amitől fáj a hasa,vagy kiütést kap,nem mindegy,h milyen mennyiséget evett belőle.Az én kisfiam is mindent elfogad,és nem fájt a pocija,ettől függetlenül én 3 napig csak keveset adok.Az üveges babakaját elharmadolom.Ha nincs tőle baja,legközelebb már az egészet oda adom.Ha akkor nem okozott gondot,a későbbiekben már nem fog.2 gyerekes anyuka
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én is hasonlóképpen csináltam mint te! Bár amikor új ételt vezettem be, először csak egy negyed vagy fél üveggel kapott. De következő alkalommal már mindet odaadtam neki! Nekünk nem volt semmi gond. Szerintem annak semmi értelme nincs hogy hetekig kapjon 2-3 kanállal és ennyi. A kislányomnál is bevált ez, és semmi baja nem volt. Most is nagyon jó evő! Minden jót
Üdvözlettel: 7 hónapos és 2 éves gyerkőc anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!