Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert utalja a tejtermkeket?

Miert utalja a tejtermkeket?

Figyelt kérdés

9,5 hos

Nem faj tole a hasa

Egyszeruen csak nem hajlando megenni fontorog kikopi tartogagja a szajaban nem nyeli le lathatoan utalja

Jo amugyse egy nagy evo egy etkezes sincs kivaltva csak 50-80 miliket eszik mindenbol es nincs kedvence😅

De ez a tejtermek kifejezetten mumus

Tegnap keszitettem neki kremturot isteni lett azt hittem ebbol most bekajal durvan. Hat nem kikopte😅

Mas is olt mar igy?

2020. máj. 1. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én lányom a krumplit nem ette..

Semmiben.. csak a krumplifőzelékben / ki érti?/

De ilyenkor 30 grammokèrt is küzdöttem..

Van amibőlmeg benyomott 120-at..azóta sem értem

Van ilyen

13 hónaposan lett étkezés kiváltva..

2 éves lassan.. vannak nagyevős napok.. van amikor fényevő

2020. máj. 1. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ami NEKED isteni, az NEKI borzalmas!

A krémtúrót nem tudom, hogy készítetted, de az ízesítéssel is lehetnek gondok, az alapanyaggal is.

Meg az si kérdés, hogy milyen tejtermékeket nem szeret, csak a túrót, vagy egyebet is?

Másrészt meg nem kötelezö neki adni, ha nem akarja megenni, akkor fölösleges eröltetni!

2020. máj. 1. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Tejfol, turo, joghurt, cottage cheese ezeket probaltam kulon kulon, volt h ezt azt kevertem, gyumolccsel, zabkasaba, fejfolt tettem fozelekbe stb sztem sok fele modon kiprobaltam. De mar kezdem megszokni h kb 30 ml-t hajlando megenni mindenbol ;( vedono szerint nagyon gaz h egy etkezest se tudtam meg kivaltani
2020. máj. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!