Ti babátoknak is anyira fájt?
Első voltam
El fog múlni teljesen. Tudom én is szét aggódtam magam, hogy mi van ha más baja van én meg rá fogom a hasfájásra. Iszonyú nehéz volt mentálisan ezt a sok üvöltést végig hallgatni és nem is hittem hogy el fog múlni, úgy éreztem ebből nincs kiút és romokban az életünk. Persze a nagy mértékű kialvatlanság még sokat rontott a helyzeten. De aztán tényleg elmúlt. Ahogy írtam 8 hetesen látványos javulásnak indult és kb 12 hetes korára elmúlt.
Hihetetlen volt megtapasztalni hogy tud csöndes és békés lenni... Akkor meg azon aggódtam, hogy mi történt, miért lett ilyen nyugodt.. 🙉🙈 De aztán pár nyugodt este, éjszaka után, ahogy kipihentebb lettem felismertem hogy végre vége ennek az időszaknak.
Próbáld meg a hajszárítót! Nálunk csak az vált be! Odafújsz, elveszed. Hogy ne melegedjen fel túlságosan a hasa. És alacsony fokozaton.
Folyamatosan nézni kell a bőre hőmérsékletét. Ruha vagy pléd legyen rajta!
Sokszor az is elég volt, hogy bekapcsoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!