Miért kel fél éves lányom egyik nap reggel 8kor, másik nap 6kor? Nálatok mikor állt be egy kb időpontra?
Lányom 8,5 hós és ugyanez van.
Egyik nap 6.30kor másik nap 7.30kor kel, ha korábban, akkor 3x alszik ha később akkor 2x.
Ilyenkor a kaja is csúszik, mert ő már rendesen eszik 3x napközben +szopizik is
Az este ugyanaz, de szerintem megkavarta az is, hogy később sötétedik,igy van, hogy az udvaron vagyunk 18ig
Ez van.
Védőnőnek mondd, hogy igen.
Amit írsz amúgy nem egy óriási elcsuszas, ha mindennap máskor kelne és mondjuk 6-10 közötti intervallumban, valamint este is 19-23 között összevissza aludna el, akkor aggódnék
Hidd el, ez van, amit írtam, amikor van vmi változás, megborul a napirend. Néhány havonta új jön.
Adott renden belül meg ne hagyd többet aludni, keltsd fel bátran.
Az én gyerekem nagyon rossz alvó, egy időben éjjelente felkelt játszani, és megvan az az idő, aminél nem alhat többet nappal, és pl du 4 órakor mindenkèpp fel kell kelteni, mert minimum 5 óra egy ébredés után, hogy újra lehessen altatni, tehát du 4 óránàl ez 9 óra, ha meg ennél később alszik el, elalszik másnap.
Egy rugalmas rend jó, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!